Followers

Jutawan Muda

Monday, December 13, 2010

Snap2 jee

Assalamualaikum

Selamat malam semua...mula2 aq nak ucap terima kasih pada semua follower aq dan aq sangat gembira sekarang follower aq 99..hhuhhu..alah baru 99 nak kecoh ke weeii... biar la aq nak gembira x salahkan..pe la sat gembira sat sedih...biasa la manusia kan ada hati ada perasaan hhuh...
tak pe la jom layan gambar yang aq snap guna camera hp w910i (tu yang termampu)..ni gambar kat kampung aq heheh...
 ni kat umah nenek..befora balik umah

 gilerr aa..cam nak buat video clip lagu hahha
(bajet kot)

hang ingat hang handsome ka??
hahahaah

 ni la teman aq borak petang2 mak bu ngan nak bu
cian kat depo ni baru sempuh
kena penyakit kuku ngan mulut

 berselera kot makan
yum..yum

 biasa la kan kampung ada sawah bendang..hahha
ni la jentolaknya
yang driver tu sepupu aq
sori wehh aq x ambik lesen driver benda alah ni
hahaah


 ahahahah ni masa balik dari main bola
tengok cermin
mak oiii biar betul rambut aq ni
heheheh
bela eko
sapa2 bakal anak murid aq jangan ikut cara ni haha
 ni kat sungai aq lepak petang2
sedap mata memandang
air mula pasang ada change nak berenang ni
sapa2 nak ikut jom

2 comments:

ANATI SOKI said...

eh.. menda tuh pnggey jentolak ekh? hehe.. anat panggey trekta.. org kampung punya bahasa.. weheheheh

hamihemo said...

hahaha tapi kalau bahasa kampung betul2 org kelate panggil "kate galo"
hahahha