Followers

Jutawan Muda

Sunday, December 5, 2010

25 Tentang Hamihemo (Mijea)

Assalamualaikum

Ni kerjaan si Que la suka mengetag..hheheheh..tapi tak pe biar aq wajab tag dia ni..nanti besar kecik hati lak dia..
R.U.L.E
"Once you have been tagged,you are supposed to write a note with 25 random,things,facts or goal about you. At the end,choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If i tag you,its because i want to know more about you."


25 random things about me:
Masih muda..21 tahun...tapi kawan aq cakap aq nampak tua dari abg aq..ada ke patut..memang x patut
Suka ambik gambar...oiii kalau dapat pegang DSLR..memang x mau lepas..x makan pun tak apa la..kenyang ambik gambar...
Suka minta topup dari ayah...hhehe yang selalu aq buat masa poket kering la...
Suka dengar masalah orang..ni bukan mengumpat ya..ni share and caring..heheh
Suka main bowling..walaupun banyak bola masuk longkang heehhe
Masih belajar..sekarang kat UPM aq ambik Bacelor Sains Dengan Pendidikan (Kepujian Matematik)..heheh tetiba nak promote Kos....
Tak suka bila shopping Baju, Kasut, Seluar...bukan x suka apa kalau nak beli memang x de saiz la..tu yang aq memang meyampah...kalau beli pun mesti aq p kedai jahit "mak cik boleh kecik kan x seluar ni" tu la kerja aq bila time beli seluar..menyampahkan 
Gila McD..huhu sedapnya dapat makan bubur ayam...tapi sekarang x boleh..poket kosang n tak de orang nak ajak kuar 
Suka berblog...tetapi kedang2 entry aq entah apa2..meyampah kot orang nak baca....
Aq ada 13 orang adik beradik..hehheh kalau bab ni mesti ramai orang cakap "wooo ramainya ko"
Masih single..tetiba nak promote status 
Suka main futsal...kalau boleh main baju aq cam mandi hujan la..malam2 pun aq tibai kalau boleh main..
Suka jalan2...yang jadi mangsa driver aq dak2 ni la heheh...Tq geng..
Suka follow blog orang....lepas tu aq buat note "blog anda telah dfollow anda bila lagi...have a nice day"..memang jari x malu la aq ni kan 
X suka kalau orang berlagak...bajet la ko..
X suka marah2..dalam hati je kalau nak marah orang lepas tu ngadu kat orang lain..tapi jangan kalau aq marah nagis ko...habis 3 kotak tisu
X suka tunggu..ni kalau makan kat Anjung memang aq x suka lama weh makanan nak sampai..kalau order Nasi Lemak Ayam cepat lak..habis x kan pagi,petang,malam kot muka pun dah jadi N.Lemak.
X suka kelas petang.."awak tolang sign tuk saya" tu la kerja aq..sebab aq nak main futsal petang2 heehh
Suka merayau waktu malam..ni time kat UPM la kat umah x..ada2 je tempat aq p..KLCC,downtown Cheras,Shah Alam..Uptown..banyak lagi kot..
Dah naik kapal terbang hehe..aq p Sabah tahun lepas..seronok..
Nak beli DSLR..Insyallah 2 tahun lagi nanti kerja
Aq x pandai sangat dalam IT ni...yang jadi mangsa aq nak tanya pasal benda ni si Que ni,Kaboreta,si Shah hehe..ramia ko mangsa aq..padan muka korang
Suka buat cerita tergantung...kat bawah aq tulis "nanti aq sambung"hhhee sampai sekrg aq  sambung2 kot..
Suka lagu yg aq dengar best..walaupun orang lain kata lagu tu jiwang..biar la asal telinga aq x pekak bila dengar lagu tu hahaha..
Suka masuk dapur..tengok apa da..kalau x de makan kuar ngan muka 20sen.."la x de makan ke hari ni"
Suka kacau orang heheh....orang yang aq kenal la..kalau orang x kenal free boleh makan kuih tempek 5 cari kat pipi..
ok dah cukup 25 jenuh aq nak taip..heheh wehh aq x tau nak tag sapa ni..

Magsa seterusnya

*sory wehh x laran nak tag ramai2 sapa yang berminat boleh jee buat entry pasal ni...huhuhu 
selamat mencuba..




 
 
 
  

4 comments:

Anuar Al-Ameen said...

owh,,thank Q mije...aku pon kene tag orng lain laa???

Wan Zulqhairi said...

anda ditag untuk join Contest Si Manjaku Comel.. kalau free buat ek.. hehehe..

cikida said...

thnkss taw tag eyda..hoho..cte dy ag best..pow topup kat ayh..hehe

hamihemo said...

hahahh...tu kerja wajib bila x de duit..