Followers

Jutawan Muda

Friday, March 18, 2011

Di sebalik BARCELONA....

Assalamualaikum

ekor hang ran daripada terlalu tension serba tak kena..how come this feeling I don't know...tak tau serba tak kena la..dari semalam lagi... rasa nak marah kat orang pun ada..ok sapa nak jadi mangsa aq..cepat...aq cakap cepat sebelum aq p marah korang semua....kalau x nak.. dok diam2...x sah banyak bunyi..aq stapler mulut korang ngan stapler gajah mau...tahu takut..buat muka cuak cepat..ok angin gila dah datang sila abaikan..

dah lama aq  menghupdate blog kan...so aq keluarkan aq punya kekrativitian...acehhh cehhh x boleh blah nak puji diri je kerjanya...selepas bertapa dalam gua bilik puaka selama 1 bulan purnama (sila jerit kuat2 TIPU) maka ILHAM pun datang lah..bukan MAKWE AQ ok...nanti lari lak gadis2 yang dok usha aq tu lari lintang pukang bila tahu aq da makwe hehehhe...tetiba..da ke orang nak usha ko wehhh sedar diri tu sikt..pendek...ok dah2 nak mengarut je lebih2...back to school story..aq nak cakp ni jee..jeng..jeng..jeng..

                                                                          ABIDAL
                                                                         XAVI
                                                                     PEDRO
                                                                    MASCHERANO
                                                                         MESSI
                                                                   D. VILLA
                                                                       PUYOL
                                                                   ADRIANO
                                                                   INIESTA

kreatif x aq ni hahah.....
serious angin apa yang melanda aq ni..cam x kena je..huhuh..


i want this smile back..
come..come..come to me...
aigoooooo

p/s: aq dah dapat aq punya hadiah contest hari tu...terima kasih penganjur...

Tuesday, March 15, 2011

Bercinta itu haram ke x???!!!!!

Assalamualikum..

gagah gilerr aq hari ni pagi2 x tido lagi..dah la kelas kul 8...esok dah la kena jumpa Supervisor nak kena tunjuk benda yang aq nak ngajar..huhu tapi aq x but lagi..peningnya..FYP kena hantar minggu depan..Tu la malas sangatkan dulu2 x nak buat padan muka..

ok aq bukan nak cerita pasal FYP ok..aq nak bercakap pasal setia, kesetiaan..jujur, honest,ईमानदार, honnête..dan seumpamanya..aq heran la nape la orang ni suka sangat x jujur..nape mati ke kalau kita jujur???

ok kita bercakap dalam bab bercinta..walaupun aq ni x pernah pun bercinta...yang aq perhati la kan..nape la lai ni suka pasang scandel kat belakang mak we dia...nape dah boring ke ngan mak we tu..dah nak termuntah ke bila tengok no makwe kat box mesej..huhu apa yang aq merepek ni..kalau nak berkawan dengan perempuan pun cakap la ngan makwe tu nape nak sembunyi..kalau makwe tu x boleh terima pe lagi tinggal jee la makwe tu..x kan x boleh kawan dengan perempuan kot..x kan nak mengadap muka dia 24 jam kot,huuhu kejam gilerr kan cam tu..perempuan pun kena la fikir gak x kan la nak control pakwe sampai x boleh nak tengok perempuan kot..kita hidup bermasyarakat....tapi nak buat cam mana kan..semua orang da cara masing2 nak..tapi satu je la kan....

bagi aq la kan couple tu x haram sebenarnya..yang menjadikan couple tu haram adalah cara kita bawa cinta tu.. kalau couple korang tu kearah pengzinaan..memang terang2 la cara couple korang tu haram..kalau nak asyik pegang2 tangan..nak cium2 tu baik korang kahwin terus..sama juga kalau kita mesej pun dah menaik kan nafsu syawat memang la haram cara couple cam tu..baik korang x yah couple..kalau tengok muka makwe or pakwe korang tu korang dah x cam cacing kepanasan asyik nak telik je muka dia orang baik korang dok dalam bilik tido lagi bagus hhaha..mana la tua kan lepas ni jadi benda x elok sapa nak tau kan..korang je la yang tau...


nape nak bercinta cam tu..kita dah tau cara bercouple cam tu haram nape nak ikut...emmm mungkin aq x pernah bercouple kot sebab tu aq cakap cam tu heheeh...pe pun kalau kita bercinta tu untuk Islam mesti kita ikut cara Islam dan perkataan HARAM x akan timbul..

p/s kalau sesiapa nak kongsi info tentang topik ni aq alu-alukan..aq ni bukan la pandai sangat tentang benda ni..ni just pandangan aq..sama2 kita tambah ilmu untuk kebaikan kita semua..

Sunday, March 13, 2011

Moga Jumpa Lagi Lepas ni...

Assalamualaikum...
 "Di malam yang sunyi terduduk ku sorang diri...... " entah betul ke x lagu aq nyanyi ni..huhuhu tetiba malam ni rasa sedih..malam ni da Diner kolej aq..tapi aq x p...da masalah sikit...tapi tak pe la biar aq simpan masalah tu..uhuh..Malam Mutiara Gemilang (MMG) tuk dak2 finar year kolej aq la...semua budak final year p..tu yang sedih tu..lepas ni x jumpa lah dia orang..kalau da yang sambung MASTER boleh la jumpa lagi..kalau x..emmm..
bila ingat balik cepat gilerr masa kan...dia orang masuk sekali ngan aq dah final year aq ni jee masih da setahun lagi...WAMOZUWAHA..ko dah final year...ishh dia ni la banyak ngajar aq main blog..kawan yang setia dengan karenah aq..x pernah marah kat orang baik gilerr kot..huhu..aq ni je suka ambik kesempatan kat dia hheeh..Harap2 ko dapat ANUGERAH lah ya malam ni...Wish you good luck..


mesti aq rindu kat ko Que lepas ni..huhuhh..(buat2 ayat touching lak kan)...nanti kita jumpa kat kg la na haha...
emmm mat shah kalau ko sambung master boleh la jumpa lagi..kalau x mesti susah nak jumpa..rajin2 la turun k.l lepas ni huhu ..tetiba kan..x de motif di situ..ok la x nak sedih2 ni..nak sambung buat FYP yang x habis2..

last word..LOVE YOU ALL

Team Bola dari Wok Yoh..

Assalamualaikum..

ok semalam ingat nak kuar tengok M.U..tapi x jadi pulak..huhuhu..kekecewaan tu terserlah lah kan..hahah tapi x tahannya aq terus tido ngantu seh..bukan sebab sedih ok...kalau aq kuar pun mesti aq tido gak..opsss sory geng...semalam M.U menang 2-0 kat Arsenal..Fabio da Silva and Wayne Rooney yang jaring gool..huhu nasib baik la M.U menang kalau tak penuh la surat khabar gambar M.U kat depan pintu bilik aq ni...suka la budak ni kan kenakan aq bila M.U kalah..huhhuh lega kan..

oleh kerana M.U menang aq nak tunjuk video ni...gooolllll hahah

video





Saturday, March 12, 2011

Minggu yang meletihkan

Assalamualaikum..

Selamat berhujung minggu semua...huhuh sory la dah lama x menjeguk blog ni nak buat cam mana jiwa aq kacau 2 3 minggu ni..dan akan berterusan sampai bulan 5 ni..uhuhuh seksa wehhh...

huhuh buat muka streeeessss...
ni bukan stresss belajar 
stresss kena perlu masa tengok bola huhuh..

Pening ....pening aq punya tesis x siap lagi dah la minggu depan kena hantar draff kat supervisor..pastu aq kena mengajar aq punya projek la..ishhh seksa jiwa aq...dan minggu depan aq rasa minggu paling aq benci..penuh dengan presention....dari hari Isnin sampai la khamis...dan minggu depan satu lagi 2nd test lak..ishh mampus gua..dah la test 1 cukup2 nak hidup jee...

 terpaksa la aq merajinkan diri membuka note..huhhu

 tetiba ambik gambar pendrive..motif sangat aq ni kan..
x sebenarnya nak tunjuk air tangan aq ambik gambar..
no wonder la kan kamera mahal(org lain punya ok)

ni aq nak tunjuk kaki buli masa tengok bola hari tu...
teruk gilerr aq kena...

 keme 

 minum air halusinasi

  apih (ketua)hhaaa

Thursday, March 10, 2011

RIngkas n padat

Assalamualaikum
Ngah sibuk sekarang..masih sihat..huhuhu

Friday, March 4, 2011

Kata kau aq tawan

Assalamualaikum...

lama x menghapdate blog ni..sory la sibuk 2 3 hari ni...
result contest kata kau dah kuar kan ehheh..dan terima kasih pada tuan edy zaidi....horeyy aq menang aq menang hahaha..tetiba nak bangga kan..alhamdullialah la kan tu rezeki..aq punya kata2 tuk pic dia pun x la menarik biasa2 je..(klik) kalau nak baca la kan....

ok tu je nak cakap nanti free aq datang lagi..ni ngah sibuk nak siap assigement..tulis projek final yang tinggal 6 minggu lagi..result tu projek aq pun aq x jumpa lagi..stressssss...ok da....