Followers

Jutawan Muda

Thursday, December 2, 2010

LadyEll buat Giveaway,JOM JOIN!!

Assalamualaikum..

menarik x entry kali ini..haaa ni la contest  oleh Life of ladyEll.. walaupun tak pernah join contest heheh harap2 dapat la menang..thanks to Qeu kerana megetag saya tuk kontest ni.. ni dia contestnya.
saya dah follow blognya....heheh tapi x tau bila dia nak follow blog saya lak..heheh..tapi x kisah la kan asalkan menang ok pe..dapat hadiah..heheheh...ok la untuk contest ni saya nak tag Iskandar dan Lady_dyla..
korang kena join contest ni mana la tahu rezeki korang kan dapat hadiah free..heheh..tarikh tutupnya 30 Disember 2010..kalau sibuk sangat 29 Disember 2010 sempat lagi buat hehehe...anyway..thanks for this contest... kalau nak tengok syarat2 penyertaan boleh la ke blog ni


selamat bercontest..heheh

7 comments:

Kanda said...

Oh..contest.. hehe. Good luck to you Mijay!!

d_LA said...

TQ..InsyaAllah, nt dla join yer :)

hamihemo said...

ehehe selamat berjayaa

Matika Love said...

saya dh join...jom singgh blog mamat..

Matika Love said...

saya dh join...jom singgh blog mamat..

hamihemo said...

Matika Love..x boleh buka blog kamoo kenape??

Matika Love said...

aiii...npew x bleh buka??
dia malu kowt...he2