Followers

Jutawan Muda

Tuesday, December 7, 2010

Jom Jadi Follower Gadis Kampung

Assalamualaikum
Merujuk perkara di atas..bunyi cam surat rasmi lak hehe... Gadis Kampung Buat Contest  weiii Jom Join....ok la kali ni nak join contest oleh Gadis Kampung (sila klik) lak..terima kasih pada tuan punya blog kerana telah menglink kontest ini kat chat box..hheheh..so saya tahu contest ni dari Gadis Kampung..boleh hhhehe... Saya telah menjadi follower blog Gadis kampung yang ke 493...huhuhuhu..
hadiah dia cukup la lumayan..emm boleh buat duit poket sem sepan heheh..
semua syarat dan terma penyertaan nanti boleh la buka blog gadis kampung ni ya..hehheh
..so selamat menjadi follower Blog Gadis Kampung





untuk contst ni saya ingin mengetag....

7 comments:

Shaofie said...

salam maal hijrah. jemput ke blog yea. ade contest menarikkk.

hamihemo said...

ok bro..nanti ada idea join contest tu lak heheh

Cik Nad said...

thanks tag... ;)

Gadis Kampung said...

tima kasih sudi join contest saya buat..nnt ajar sy tangkap gambar guna dslr camera boleh tak?kalau saya tak tau sy rujuk awak ye....

hamihemo said...

Gadis kampung ~ saya pun x pandai gak guna DSLR..x mampu hhaahh...kadang2 main hentam jee ambik gambar guna DSLR kekawan hahah

Gadis Kampung said...

ai gk datang mencari pemenang nie

hamihemo said...

saya menang ke gadis kampung hehehhe???