Followers

Jutawan Muda

Friday, December 3, 2010

Sedih + Gembira = Gantuk

Assalamualaikum..

Pagi2 ni buat entry buang tabiat ke..sebenarnya dah nak tido tetapi terbuka fb than tada...... terbaca post dari dak ni ckap result solid state dah kuar..hheheh...mula2 suka la pastu ..jeng..jeng....

hhuhuhu..tapi syukur la kan dapat B+ heheeh..walaupun aq rasa final hari tu cam haram aq jawab..nasib baik dapat p kalau dapat C ke F ke x kan nagis berlagu x berlagu..bunyi lagu entah nanti aq pun x tau..

tapi aq suka hari ni follower aq bertambah 2 orang...hhhhehehehe tinqiu kepada eyda dan lady ell dan tak lupa pada anastasyea..terima kasih korang menjadi follower aq hhehhe...aq pun follow blog dia orang gak kira adil la yee heeh..aq nak tido la ...

3 comments:

Kanda said...

Bila pulak result sem lepas nak keluar? hehe

kaboreta said...

laa....lampi la ko is..result da kuar la kt jabatan...jabatan fizik je la..jbtan math ak x tau..

Wan Zulqhairi said...

Waaa..dah ramai follower dah die... hebat2..