Followers

Jutawan Muda

Monday, December 6, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Assalamualaikum


Pertamanya tahniah kepada Mama Kembar 3 kerana telah menganjurkan satu contest ni..heheh....terima kasih pada x lain x bukan Que.. Kalau la da anugerah Blog paling fofuler mengetak aku undi si Que ni hahah...ok lupakan dia sekejab..kembang hidung dah tu..
Tentang blog Mama Kembar TIga ni pe yang menarik minat sya bila tiap kali buka kerenah kembar tiga orang heheh..mesti bahagiakan Mama..hehehhe...Mesti seronok adik beradik ramai ni (tetiba terasa)..tapi bila shopping mesti pening..hhheehe kalau tiga2 meragam hadoiii...sorang nak dukung..sorang nka tido..sorang nak beli mainan...kalau beli benda mesti semua dapat hehe..tak pe dah tersurat rezeki mereka masing2..heheh..
Semoga contest Mama ni dapat sambutan meletop..letop hahah kalah AIM tu...Muzik2 jauh sekali lah kan heheh...semoga Mama bahagia bersama mereka semua...eheh..opsss lupa thanks juga tuk Itsy Bitsy Secrets...

 Nak tau apa hadiahnya...hadiahnya adalah Victoria's Secret & Telekung Travel...nanti boleh hadiah telekung kat mak dikampung heheh..x pernah pun bagi hadiah kat mak..kalau dapat ni memang syukur sangat2 la dapat bagi hadiah...huhuhu...

Kalau nak join contest ni boleh la p blog Mama Kembat 3 baca syarat2 dia yang simple dan mudah difahami heeh....tarikh tutup di 6 Januari 2011... x lama lagi pejam celik..p sana p sini dah nak tutup contest ni..jadi buat la awal2 hehheeh...

dengan ini sya dengan kecik besar hati mengetag


kalau ada masa buat lah ya....
sekian terima kasih

3 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam hamihemo. Thanks sbb sudi join & thanks for d nice n3 too :-) Si Que to mmg pengetag tegar tuh, mama pun slalu kena tag ngan dia hehehe.

By the way, mama tak nampak banner GA ni kat your sidebar, boleh tlg recheck? sbb salah satu syarat. Thanks! :-)

Mama Kembar 3 said...

2nd spot check, dah nampak dah! hehehe

hamihemo said...

hehehhe...takut kena marah sebab tu letak terus