Followers

Jutawan Muda

Saturday, December 4, 2010

"Kuih Goyang"

Assalamualaikum

Hari ni memang penat..sehariam makan "kuih goyang" bukan sejenis kuih dalam kereta...rasa satu badan sakit kot...hari ni buat lawatan ke Terangganu..walaupun hujan x berhenti...kerata gerak gak....mula2 pergi kat program anak buah aq umur 3 thn..taska dia buat progrem Khatam Iqra satu Terangganu kot..ada la dalam 200 orang...bertolak dari rumah pukul 10 sampai sana dalam kul 11 lebih..pastu habis tu pergi ziarah Pulau Duyung tengok Monsun Cup...semangat gila ni walaupun hujan..berpayung ngan anak2 buah...teka kita orang jumpa siapa..kita org jumpa
 Intan Ladyana

 Irma

 upin ipin..

nak ambik gambar real tapi orang punya la ramai dok peluk cium diorang nak ambik gambar gak..heheh aq pun jadi naik minyak malas la...lebih baik p jalan2.. lagi pun kamera hp jee buat malu jeee kan haha..
aq sampai jee kat sana kapal baru jee naik..hatoiii tengok kapal berlabuh jee la..kepala masa tu dah fening dah main hujan..haha..pastu anak buah meragam lak..tambah fening lalat la aq ni...pastu berlari2 sambil nyanyi lagu memori daun pisang masuk dalam kate pergi shopping lak kat Giant..hahhah...

lupa hari ni hari minggu ramai la orang satu hal parking la x de dah jadi 2 hal hahahh masuk sana dalam kul 2 habis2 shopping dalam kul 4 gila kentang...kaki aq x yah nak cakap la lenguh yang teramat...rasa nak duduk dalam troli barang jee suruh org tolak hahaah...apa ke jadah ko dah tua ...lepas shoppig dah x boleh jalan dah terus balik umah..sampai umah kul 7...rasa nak tido jee. tapi buka blog waaaaa...follower aq dah bertambah hari ni..terpaksa tebalkan tangan masuk blog orang suruh orang follow blog aq memang malu  x malu kan heehhe...
kepala dah fening ni..nak p makan panadol.. 
 

4 comments:

Wan Zulqhairi said...

nape xhambek gambar???

hamihemo said...

ramai wehh x boleh jenguk kepala ramai sangat hhhaha..ada pun x nampak dia nampak org lain haahh gila kan org bila tengok artis..nasib baik aq bukan cam tu hahahah..tapi tengok real cantik la gak dia org ni

kaboreta said...

hebat demo mije.....

hamihemo said...

kabo: hebat gaponya x dok wak hebatnya dah dia org da sana boleh jupo la..