Followers

Jutawan Muda

Tuesday, December 28, 2010

Contest Gambar Menarik 2010

Assalamualaikum...

akibat kebosanan yang "mengila" jalan2 la kat blog wamozuwaha ni dan ternampak la contest ni walaupun dia x tag nak join gak


Biasa la kan kalau contest bab gambar2 ni aq suka join..pantang nampak nak jee join menang kalah depan belakang kira...

Gambar ni aq ambik masa trip p Sabah hari tu..Gambar ni aq tangkap tau hehhe (puji diri sendiri)..Mamat macho ni la si Que (wamozuwaha)..pe macam handsome x...Aq suka gambar ni sebab dia punya background dia ala2 dok kat oversea gitu (sabah bukan oversea ke)..ok x de apa dah nak cerita hanya nak cakap Senyuman Itu Sedekah..Senyum lah selama mana pun ia x akan habis...dengan ini nak tag nuar, amir dan Qarl..
nak tau lebih lanjut berkaitan contest ni boleh p blog ni http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

No comments: