Followers

Jutawan Muda

Wednesday, December 15, 2010

Jom Teka Umur Saya

Assalamualaikum..


feeevitttttt awek cun..hehehhe jangan marah...ini adalah eily farhana (klik untuk mengenalinya)..kenapa tetiba ada suadari ni kat blog aq??..sebenarnya eily ni buat satu contest Teka Umur Saya...agak menarik..tertarik kau memang debooom la contest ni..susah sebenarnya nak tilik umur orang ni..bukannya ahli nujum pak belalang heehe...
Contest ni tiada tarikh tutup..so bila2 masa jee boleh di tutupnya...melepas la kalau x join sekarang heheeh...agak2 anda yang diluar sana yang lebih arif tentang umur ni berapa umur suadari ni...
apa 20...30..28  ish..ishhh..biar betul korang ni..mai aq teka

umur eily farhana ni 23 tahun 5 bulan..hehehe memandai jee...
saya kunci lirik ini..hahaha

3 comments:

iDa said...

gud luck!!!!!

hamihemo said...

heheh thanks

eily farhana said...

hemo hemo.. eh silap.. hamihemo, awak xpyh buat entry pun.. just jawab kat komen bwh post saya je.. susah je bt entry ni.. hikhik