Followers

Jutawan Muda

Monday, December 6, 2010

Blog Larian (Blogwalking)

Assalamualaikum...

Salam semua..salam satu blogspot..hhaah kali ni nak jawab tag oleh Que...banyak sebenarnya yang dia tag..ok kita jawab satu2 ya..Que jangan marah hehe lambat cikit tag dijawab...

Kali ni tag berkaitan dengan Blog Larian..kalau nak tahu lebih lanjut pasal benda ni boleh la masuk blog dia...yang aq tahu blog larian ni cam blogwalking la..tapi dia lebih hebat lagi..sebab kalau kita blogwalking kita kena buka page orang kan..tapi kalau guna blog larian ni kita x yah..aq pun x arif sangat pasal benda ni..benda ni sesuai la untuk orang yang baru belajar berblog hehe cam aq..tetiba...Semua syarat dia ada kat blog tu...so sapa2 nak try boleh la...so aq nak jawab soalan dia ni.korang juga boleh cuba..selamat berblog heeh...


"Saya suka berblogwalking kerana ia merupakan satu jaringan sosial yang bagus dimana saya boleh mengenali ramai kawan berblog. Saya boleh mendapat input yang berguna untuk diri saya. Ia bagus untuk mereka yang baru dalam dunia blog.Selain itu, ia cara terbaik untuk mereka melawat blog saya dan seterusnya follow blog saya."

p/s: huhuuh maaf terlebih lak..heheh

mereka di tag


5 comments:

FareedSairi said...

terima kasih kerana sudi join BlogLarian. Bole cek Blog anda di senarai no 27

mykabo said...

gapo bendo ni mije??

hamihemo said...

Kuwe: ni cama blogwalking la..try la buka bloglarian tu..dia da terang pasal benda ni

iRfan Johan said...

huhu..sume da join nie...kne join jgak :)

NORFA'EIZEN said...

thx!