Followers

Jutawan Muda

Saturday, October 22, 2011

Kursus Pertolongan Cemas Part 2

Assalamualaikum...

Mai aq nak tunjuk pelokon2 handalan petang tadi...

 memang layak belakon hang dyla

 x nak kalah ni..dua2 tangan ber"anduh"

 tiup lagi..tiup lagi sampai hidup...

 ni cium betul bukan aksi kiss ya..
harap maklum
mak sakitnya tangan
tunggu sat nak mkn McD
ekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...alhamdulillah..

suka citanya aq dah ada sijil pertolongan cemas..sapa2 nak try CPR aq ckp la..gerenti lulus punya..ikat anduh power dah...

ok la kena tido awal mlm ni esok nak kahwin...lalalalalala...

Kursus Pertolongan Cemas Part 1

Assalamualaiku.

mandi dah
pakai baju dah
seluar dah
makan dah (RM 4.00 ok la)
minum dah (air buat pagi tadi x sempat nak minum)
solat dah
kencing dah

berak belum

dia dah mula mengarut...

penat weh baru balik kursus Pertolongan Cemas aka First Aid la..ni assignment aq la untuk subjek sem ni Pengurusan Makmal Sains (blog ni pun task kami gak kena buat 10% tu)..dengan selambanya aq bangun kul 8.45 kursus start kul 9.00 hahah mula la gosok gigi nak x nak je mandi air sentuh kulit je..berak pun x sempat..minta2 la x sembelit..hahhhah...

Best la kursus tu x bosan pun..tapi..tapi..geli weh tengok gambar dia tunjuk..meremang bulu aq..

 sempoi...


 khusuk budak2 ni dengar..

 sat lg kami  kena buat CPR...
ok sempat gosok gigi..
hahaha




time rehat..

 mangsa keadaan


kita tengok video lak...jeng..jeng..

Tajuk: Merawat luka kecil
mangsa: Cikgu Hayati

video

Almost kul 2 kena p kursus balik..tunggu untuk part 2 lak...

Thursday, October 20, 2011

Hangin

Assalamualaikum...

Hangin satu badan ni seh...rasa nak terjun dari tingkat 3 ni...semua x jadi hari ni...bikin hati gua panas jee...x mau la gua cite simpan dalam dulu...agak2 dah nak meletup gua sembur biar terburai semua...nanti boleh la tengok org x pernah marah jadi singa.. bukan setakat singa naga pun boleh...
pe2 pun malam ni Yasin Floor Top Floor Blog Delima Kolej Keenam..jemput la ramai2 datang....

Wednesday, October 19, 2011

TEST kamu GAGAL

Assalamualaikum...

Dah solat maghrib semua..kalau belum cepat2 p solat x fasal berdosa besar x solat tanpa sebab...
Hari ni kelas Pengurusan Makmal Sains kita orang kena hantar test kami...bagus x lecture kami bagi test boleh buat kat bilik...menangis sapa nak buat test ni tau..hahah..dengan bergayanya kami semua datang ke kelas hari..x caya..x caya tengok ni..

 ok testing power before class...
ala2 nak p temuduga pragamugara gitu
layak ke ko..tinggi cam x nak tinggi je

 dengan gigihnya Cikgu 'Uthman kita menerangkan pasal First Aid ni...
tersembur la air liur bagai..
ele bejet la ko kalau cakap x tersembur air liur

ooo lupa nak habaq..test kami ni pasal First Aid Kit..kena design sendiri benda tu asalkan tahan lasak,mesra guna...ok sambung lagi..

 Kekalutan cikgu Yati terserlah di situ...
cikgu yati memang selalu kalut pun


 sapa ni..sapa ni..sapa ni..
mak engko handsome la bang...

 Lady Gagah 3 org kat depan tu..
Chai Ling, Wong, Yee San..
aik Cikgu Mimie dok wak pe..bilang kapas telinga cukup x ke..hehh
tutup mulut tu sikit kuar air liurnya

 X sempat sempat cikgu Dyla kita..
reyerhhh je kijenya...

 tekun dan gigih Cikgu Shida kita menampal...
nasib baik x tampal kat dahi..

 woiii budak...cikgu yang selalu kena buli
CIkgu Adilah ada H kata YM..hahah

Last sekali...TEST KAMI GAGAL
hahahah

Dah penat bagai buat benda ni YM kat gagal adoiii...
ok terima dengan pasrahnya...
kena buat balik n lepas cuti hantar siap kena test lagi...
boleh bawa masuk air x, kalau lari da jatuh x..

So pe lagi cari la Idea nak buat balik ni...
kasi melepsss biar YM menagis2 tengok First Aid aq..
kalau bukan YM menangis aq yang menangis ni
banyak kerja wehhh hahah..
ok cau lu nak buat asgment kena hantar esok..
ni lagi satu kelas..
Keadah Mengajar FIzik (KMF) menjadi Kelas Menghabiskan Fulus..
nanti aq story pasal kelas ni...
naik hangin satu badan ni...
Got To Go tema lagu untuk kelas KMF ni

Puteri- Rolling Eye..

Assalamualaikum

Jom layan gambar budak kecik ni... budak ni sangat la buas..x duduk diam hahha..

 nama saya puteri..
selamat berkenalan

 apa tengok2 lempang mau..

 wooo ambik gambar curi x bagitau
report polis baru tau

 cantik x saya..
aunty kat belakang x cantik pun..
saya lagi cantik kan..kan..

 dekat la ambik gambar..
sakit mata tau



shhhh... 
bucuk la aunty mimie ni..
nampak sangat x mandi..

sampai makan kaki la sedapnya 

 uuuu..penatnya..
nak kentut la..

 huhuh leganya..
best x perfumer puteri bagi

 bagi ni je aunty dyla..
bagi la saya kek ke..best gak

 baling la..

 sat..sat nak rasa sedap x...
masinnya..peluh sapa ni...

 puteri pun pandai bersila tau

 sengan la...



 ambik ni kasi penampar 
puas hati..



 nak bunuh ke pe ni...cam nak bagi makan baby 2 tahun ni..

 sedapnya.. 



 ngantuk la







 segannya ramai la orang tengok puteri














 muka pasrah...
kena duk diam nanti kena marah kat Along



 nak pinjam mata boleh x puteri???









 bagitau ummi nanti...huhuhuuh

 hahahh padan muka...
nak kena buli budak ni..