Followers

Jutawan Muda

Tuesday, December 7, 2010

edit foto contest

Assalamualaikum...

Tangan tetiba gatai nak edit gambar hehehe...pastu tetiba rasa nak join contest edit gambat kebetulan jenguk blok si Que dan Gadis Kampung..dia orang join contest edit gambar apa lagi huhuuh aq nak cuba nasib lak gak heheheh... yang buat contest ni Qaseh dalia adelia a.k.a Dalia siap nama penuh ni hahahah..bukan bodek tau..saja terjah blog dia heheh...ni tengok orangnya hehhe ni dia.
apa macam terpikat ke hehe...ok dah2 nak mengarutnya...
gambar yang nak aq pertaruhkan ialah pertama gambar ni

 
sebelum 

 selepas

sapa ni???ni Repah Saimon (Gab) tetiba bila aq baca contest ni aq teringat kat dia...cari punya cari da la gambar ni masa kita org p Sabah hari tu..ni kawan aq dak UPM..pa macam nak no ke??heheh x boleh2 gabar ni hanya untuk aq join contest ni x lebih dari itu tau...kalau dah p lawatan tu mesti byk kenangan kan..
ni gambar kedua aq..ramia2 dan ini pun kat sabah hari tu gak..yang ni aq edit dua..saja2 bukan tamak tau..saja nak kongsi gambar
 sebelum

 selepas


yang ni yabg last sekali..jangan salah faham lak kat sini..bukan menag tu tujuan aq..aq suka ambik gambar dan aq rasa pic ni cantik..saja je letak heheheh..si comel ni jauh tau kat sabah hehhe...
 sebelun
selepas

pe2 pun terpulang la pada tuan punya contest nak nilainya heheh

kat sini aq nak tag
 

8 comments:

ANATI SOKI said...

gambar kucing tuh smart! :)

Qaseh dalia adelia said...

salam singgah dek..wah2 cantek nye editing tu..pic kucing tu nice lah..thanx juin ye n gud luck

hamihemo said...

eehhee tq..kembang hidung tetiba hahah....
tu yang termampu...

Gadis Kampung said...

saya suka gamabr kucing tue...cute sgt...
"salam maal hijrah...semoga hidup sentiasa ceria"

mykabo said...

ap yg ko buat ni mat...

hamihemo said...

Gadis kampung: terima kasih..minta2 boleh la menang kan..huhuh

mykabo: x buat pe2 mat edit gambar jee heheh

Cik Nad said...

yg kucing tu nice!

p/s: wei...wat la tutorial cemane nak letak gambau besau dalam entry macam ni...hee =D

hamihemo said...

cik nad...ni pun belajar ngan Que..tekan kat gambar yg pastu tekan x-lagre...lepas tu post la..hehh