Followers

Jutawan Muda

Sunday, December 5, 2010

"FOTO POSING RAYA" contest

Assalamualaikum....

Kena tag lagi..lagi kena tag..huhhu... si Que ni dah boring tahap gaban kot dah x de kerjan nak megetag ni....kali ni contest lak..heheh aq dah la x de luck dalam pertandingan ni nak suruh aq masuk gak..Contest ni gambar raya heeh...ok before tu kena lah perkenalkan sapa yang menganjurkan contest ni...ok namanya Lisa...kalau korang nak tahu pasal dia ni boleh lah klik kat sini ceritera lisa. ni contest yang yang ketiga kot aq join..dua2 kot kalah ngan terok..heheh...
ok cerita pasal contest lak ya

 
sila klik gambar untuk ke contest

gambar yang aq pertaruhkan adalah gambar ni...

kenapa gambar ni..heheh aq pun x tau...tapi bila aq tengok gambar ni hati aq suka..kalau marah pun jadi sejuk...mungkin gambar ni ceria heehhhe..seceria paga syawal kot..
ni la dia family aq..ok abaikan dak laki 2 orang baju hijau tu sepupu aq..hehe..yang lain tu semua adik beradik aq..aq kat tengah baju merah heheh..bajet wooo...mai aq perkenalan sorang2 heheh....tetibakan..
  1. kakak sulung tudung kelabu...sudah berumahtangga ada sorang cahaya mata
  2. no 2 tiada dalam gambar..emmm dia kat umah dia ngan family dia..dah kahwin da 4 cahaya mata...heheh ramai kan....
  3. no 3 lelaki tiada dalam gambar gak dia beraya kat umah nenek..cucu kesayangan la katakan heheh...
  4. tudung merah..garang wooo..seorang guru kat Pahang dan sudah bertunang..hheh melepas la sudah...haha
  5. kakak aq ni kat Kedah umah family suami dia...lagipun dia kerja 1 syawal tu..sedih tahap gila babi meroyangkan kena kerja pagi2 raya...kalau aq rela buat2 sakit heheh..
  6. lelaki lat belakang aq tu..ketayap merah...very the sengal sorang ni hehhe..sorang postmen..single mengle hahah...tu la dah da elok2 putus..
  7. Wanita muslimah..muslimah ke yang kat depan aq tu...baru habis diploma akauntent politeknik Kulim kedah..
  8. eheh yang ni mamat hero kat tengah tu baju merah..haha aq la no 8 ni...cantik kan no 8 ni aq suka..
  9. oppsss yang ni tiada dalam gambar ni..hehhe kaki rayau ni..sekarang kat politeknik Kota Bharu ambik elektrik
  10. Yang nampak kepala saja tu...hhehee aq suka pau baju dia tiap kali balik da jee baju dia aq pinjam..pinjam ke dah jadi harta sendiri kot..sekarang form 5
  11. lelaki baju pink suka cam kerang kerang busuk tu...hantu karton.. tahun depan form 5...
  12. depan tepi sekali..alolooloo comelnya pakai tudung heheh...umur 10 thn..tahun depan 10...x de gigi kat depan hahah gelak bila tengok muka dia..
  13. last sekali dak kecik baju merah depan tu...hahah bila cakap cam orang tua..bila nagis gegar la tahi telinga nak dengarnya...

ok dah cukup kita orang 13 orang adik beradik..heheheh...
aq harap2 gambar ni dapat menag la..x pernah pun menag bila join contest ni..

oleh itu aq nak tag:
 
:-jangan x buat lak ya-:

3 comments:

Anuar Al-Ameen said...

mije, macam susah je nak join,,,ta pandai la wei....camne ni,,,

Sepi tanpa mimpi said...

ramai nye adik beradik!

hamihemo said...

eehehe tu la kami..