Followers

Jutawan Muda

Wednesday, December 8, 2010

Contest Si Manjaku Comel

Assalamualkum..

Salam semua..hidup mesti ceria..tetiba hahah..ok contest ni sebenarnya dah lama peram kat dalal lappy ni..mana nak cekau gambar baby ni kan sebab tu tertangguh2...almaklumlah aq  ni single mingle mana nak dapa anak..anak tekak ada la...hahah...jadi bila di simpul mati dapat idea nak curi dengan izin yang arif (tetiba berdebat) ambik gambar anak buah yang kat Kedah..import jauh naa..heheh..

contest ni Masyimalo heart (klik jgn x klik lak) yang buat..menurut beliau (ceh tetiba) hahha..ni sempena anak dia sempena anak dia Al-Rayyan dah botak kepala..cukur jambul la kot haahah...ni gambar anaknya


 
cute kan...(klik)

Anak buah yang ni namanya Intan Syazwina binti Shahrul 'Ula (ehh betul ke tu)hhehh betul kot.. Umur dia baru jee 2 tahun 8 bulan..tapi caakp jee girl tapi mak oiii lasak cam laki...anak buah  ni rapat ngan family papa dia maklumlah tinggal kat sana kan..tapi sekrang dah ok..boleh la bawa jalan2 petang2...kalau dulu pegang je..mamaaaaaa menanah anak telinga dengar dia menagis..heheh ok dah perkenalkan si budak kecik ni..jo tengok gambarnya lak..comel,,jangan terpikat dah hehehe...

ni masa cukur cambul...
lapo jee kerjanya..heheh

ni x pasti brapa bulan..hhehe rambut terpacak cam laki
heheh

 rocknya minahni..
nak main bola ngan org..tapi bila org pegang bola dia marah
pelik minah ni hahhah

anak sapa ni heeh..

 lololo comel nya..nak p mana tu kakak

 comelnya

ni ngan papa n mama dia..jalan2 suka dak ni

huhu tu yang mampu buat tuk blog ni harap tuan punya blog suka hehhe..
oleh kerana contest ni di tag oleh Que..jadi kena la tag orang lak..nak tag nuar sebab dia baru dapat anak buah..tahniah

No comments: