Followers

Jutawan Muda

Thursday, January 6, 2011

Tolong..tolong

Tolong..tolong...tolong...

Ada sesiapa boleh tolong x selesaikan masalah ni..

blog ni dah x boleh follow blog orang lain dah dia ckp dah max 300 blog dah aq follow..Ada x jalan penyelesaian untuk masalah ni..bloggest2 yang baik hati kat luar tu tolong la hamba ni yang x tau nak buat pe huhhu...

sedih ni...

9 comments:

PinQib said...

yewr ker. wah. x penah lg kenA MACM NI. gawat sihh
| Hadiah dari SARAWAK |

man yusoef said...

eh ada limit eh benda ni?...tak tau plak aku

sicomot-comel said...

ooo...
maximum blog yg leyh follow 300 je ea??

Wan Zulqhairi said...

motif sedey...ada laa tu sangkut kt setting!~

deqdeq said...

aikk...DeQdEq pun xtau pasal nih... xdpt nak tolong....

amier azrul said...

xtau la.
hehe

hamihemo said...

PinQib: tau tak pe..bukan setakat gawat dah huru hara ni ahahah...

Man : entah la orang lain dapat masalah masa or x..tapi dia tulis kat situ 300 jee..sedih wehhh..

Sicomot-comel : rasanya...x tau sama x ngan orang lain..@ salah setting..

Que: dah tu nak suruh aq gelak ka...wehh tolong la aq ahahah

eiyda said...

pernah baca kat blog org lain pasal masalah nie...diaorang kata buat sementara jgn follow dlu mana2 blog,tggu bbrp hari...Insya Alah ok blk...tapi xtau la tu sbb eiyda xpernah kna..

hamihemo said...

eiyda : k terima kasih atas tip tu...