Followers

Jutawan Muda

Tuesday, January 18, 2011

Berpuaka dalam library

Assalamualaikum..

sebelum aq story mory aq nak melantak lu..lapar tahap dewa ketujuh belas dah ni..jom kita makan lu..nasi ayam kukus murah jee RM3.50...aq makan dulu ya..korang tengok la gambar ni sambil aq makan..hahah


errrrrrr kenyang wehhh

tadi aq n the geng kira my team la tu assigment pengujian dan penilaian..aq, uthman, mimie , jan n nyoya peneng..kami berpuaka kat dalam library..haahha..dah lama x menjejakkan kai kat lib ni..kalau p pun tuk solat jee haha very the kan cam boikot library lak...tetiba tak tau nak cerita apa..emm tengok la gambar yang sempat aq snap kat dalam tu pastu kena marah kat mak cik singa mismos..ishhh x boleh bla..dah la gelak cam puaka haha..zon senyap jadi zon bising dibuat kita orang kerja dok gelak jee tu taim si uthman x de la..kalau dia ada mampus kena marah kalau kami bising ahhaha..

 juling mata wehh nak cari buku..

 lorang gelap belakang


 eleh tipu jee tu berlakon buat2 sibuk..
padahal saja je ambik gambar kan..kan

 oiii jan banyak nya buku kat depan 
x juling ka mata dok menghadap buku tu..


 yang real.. tengok aq rajin gilerr kan..
so kalau ada orang nak  cari pakwe tu boleh la ambik aq
"aq ni rajin"


 dapat hadiah dari nyoya peneng
x de kerja minah ni sorang

 ni mismos masa kecik..
sebijik cam barbie kan...kan..
bertuah la sapa dapat dia ni

3 comments:

PinQib said...

terok ar ko
letak gamba makann.
da la ak poserr


PS|Seriously, I want to…|

Wan Zulqhairi said...

bestnya uollss.. nk itot..

hamihemo said...

PinQib : sovi...la na terlalu teruja ngan nasi kukus dah lama x telan nasi kukus ni..kepunan + memang megidam la hahah

Que : boleh nanti kita p ramai2 x yah study kat sana kita buat bising kat sana..gerenti masuk paper gambar kita hahaha