Followers

Jutawan Muda

Wednesday, January 19, 2011

Terbakar dalam FireDrill

Assalamualaikum

tolong..tolong..tolong... aq terbakar dalam firedrill...tapi masih sihat lagi...semalam kolej aq da buat latihan kebakaran..jeng..jeng..jeng..dan aq mangsa yang tidak dapat diselamatkan..kenapa aq hhuh..dan inilah sebabnya..









semalam aq kuar hahah...aq x tau pun da firedrill kat kolej tup..tup pagi tadi kawan aq ckp ada firedrill dan aq di istilah terbakar dalam kebakaran kerana aq x hadir pada assemble kat bawah masa benda tu berlaku...tapi kalau ada kat bilik pun kalau dah tudo...paham2 je la kan ahaha...Maaf la kepada tuan pemgarah firedrill aq x dapat join nak lari2 kuar bilik pakai apa yang tercapai..heheh sempat ni nak selamatkan diri etika pemakaian kena jaga gak weiii...ko nak mompus pakai short turun kat bawah tu..dah la minah2 kolej ni ada gak kat bawah tu..x pasal2 dapat dosa doowww..ok la aq caw lu..nak rest sat nak p kelas kul 6..kelas paling aq x suka bila kelas petang2 ni hahah...stressssss kelas petang

1 comment:

Cik Nad said...

hye.. blog awak cantik, comel dan kemas .. jomla join contest ni :P
http://nadiaadnan.blogspot.com/2011/01/contest-blog-paling-cantik-comel-dan.html