Followers

Jutawan Muda

Tuesday, January 4, 2011

Terima kasih..toche

Assalamualaikum..

Apa khabar all..hope hari ni adalah hari yang lebih baik dari semalam k..ingat apa yang terjadi pada diri kita adalah perkara terbaik untuk kita..bukan saja2 Allah menentukan takdir kita cam tu mesti ada hikmat disebaliknya...antara kita sedar ataupun x tu jee...jika kita fikir benda tu positive, positive lah akan jadi..hehehh cam bagi tazkirah lak kan...pe pun harap korang semua happy...

Hari ni paling relax sikit sebab kelas hari ni pagi tadi jee satu kelas..so petang free la kan dapat main futsal cam biasa hahha..tapi hari ni aq kuar..kat mana lagi kalau bukan mines jee...kira mines tu cam rumah kedua kami hahah..si Que ada cakap p mines ni cam p pekan pakai seluar trak baju pagoda pun ok hhahaha.kami p main bowling nak jadi cam Shalin Zukifli la katakan walaupun bola tu asyik masuk longkang jee haha..tapi gaya tu ada la...pastu yang bestnya kami makan secret recipe..emmm yam..yamm.yam..kek tiramitsu menjadi santapan kami...

 
pastu kami makan kek Indulgence gak..heheeh...

balik2 buka la blog ni kan..rindu kot kat kekasih hati ni..heheh dan tetiba  follower aq bertambah dengan cepatnya...dalam hati waaa bestnya...ni mesti ada someting ni...cu cite cu cite cu cite (skrip mak limah balik rumah)..thanks to En.Ben kerana mempromate blog aq..wahhhh terharu gilerr wehhh..yang lain boleh la jengguk2 blog En.Ben ni ya...heeh


terima kasih la pada semua yang telah follow blog ni..heheee..aq punya follower x la seramai follower korang semua kan..kan..kan..tapi tak pe aq sangat menghargai mereka...Insyallah aq follow semua mereka yang telah follow blog aq ni..hhehe...


6 comments:

cahayachenta said...

yummy sedapnya kek... itu la.. jmpa blog awk pn dr blog abg ben...

hamihemo said...

ehehh memang sedap...berbaloi belinya hahah

naLLy said...

mijea.. nop so..

Wan Zulqhairi said...

anda ditag sila ke http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Wan Zulqhairi said...

aku tag hang... join okeh. sekian.
sila ke .http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html
peace no war..toceh2..

ariff islam said...

salam alaik mije...free yer...tulun wat final year projek ore nih...huhu...tekang raso...