Followers

Jutawan Muda

Monday, January 3, 2011

Pasar vs Pengantin = Bising Sangat

Suasana dalam kelas pagi tadi cam ni

gambar hiasan

hadoi pening aq..tahu la korang tu baru jumpa suka cakap..agak2 la..ni cakap cam nak bagitau satu kelas ko ada cita best..kucing beranak 3 ekor la..lipas mati tercekit biji durian..hehe tu dah tipu la tu..
dah la suara lecture tu ala2 Anuar Zain merdu menusuk gegendang telinga..mendayu2 mendodoi mata aq yang hampir terpejam tapi bukan macam dia orang ni la..
 gaya tu penting bila tido..
tido2 gak gaya tu mesti ada

 si uthman ni lagi best
duk depan sekali tapi siap tongkat dagu lagi

ni big bos kita.tido sambil pegang pen.
bajet nak cover la..hhah

dia orang ni raja dewa la bab tido dalam kelas..kalau ada subjek tido dalam kelas mesti dapat A++++ la 10 flat bkan 4 flat dah hahaah...aq belum capai tahap tu lagi la...(mampoiii aq kalau dia orang tengok gambar dia orang ni)..gambar ni masa 2 3 sem lepas..hahah..simpan lagi ni x tahan..

pastu minah belakang aq ni dok cakap pasal ni

baju pengantin..haiii ko dah nak kahwin ke...ko ya pun x sabar nak kahwin cakap la pelahan2..."baju pengantin adik aq buat harga 3000.siap ada labuci kat tangan sini sana situ..bla..bla..bla..." x larat wehh aq nak dengar...

yang bestnya siap kena perli ngan Dr Anuar Zain aku lagi hhhahah..padan muka korang buka kelab sangat masa dalam kelas..

p/s : buat2 besabar lah ya bila dalam kelas tu...ingat x semua orang boleh tahan bila korang bercakap cam petir tu...

8 comments:

Iskandar Shah said...

Haha..lawak la entry ko kali ni mijay.. =)

hamihemo said...

betul is..cam2 dengar dia orang dok cerita...

man yusoef said...

haha..mirul tu busy sgt dgn kolej...wah mijae bekas jiran...bahahha

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Nora said...

isy...isy... baru 2 hari kelas... camno nak ngabihkan 1 sem ni dek oooiii :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

salam kenal....hehehe..mcm 2 pun ada ka?
kakD dtg dr blog incek ben...folo sini jg...

hamihemo said...

man...x-jiran haha apa khabar..biasa la kan kolej2 gak study d utamankan

hamihemo said...

Mknace..terima kasih..

Nora..hhah insyallah boleh habis kan sem ni walaupun penat sikit ahah

KakD..terima kash datang jenguk...and terima kasih juga tuk en.ben