Followers

Jutawan Muda

Wednesday, January 12, 2011

Keindahan Taman Botani-Putrajaya

Assalamualaikum...

Mai dekat-dekat mai...nak habaq story cikit ni...awat dok jauh2 tu mai dekat...
petang semalam kami p Taman Botani kat Putrajaya...saja2 ambik angin petang haaha..apa lagi bila sampai sana shouting la..malas la nak tulis panjang2 kan mai kita tengok gambaq la na...sori la x boleh nak update semalam en.tnet x sihat ahahaha..


aq suka pic ni..tengok air pancut 
jangan x percaya guna kamera 2.0 megapixel jee





Nuar beraksi sebagai model kali ni
siap kena tegur ngan si Que lagi hahah

tengok kat belakang tu da tasik wehh
boleh la sapa suka aktvt air
kat sini disediakan


X silap la kan
kat sini tema dia ala2 Islamic sikit
tapi seriously very nice..
sapa2 yg suka ambik gambar terjah la sendiri






Que ambik gambar x jarang nak senyum
da gigi karat emas kot


Ni kat jeti dia..



Haii apih buat report ke tu
hahaha

Sebenarnya bukan nak ambik gambar si Que ni sangat..nak ambik gambar restoran kat belakang tu jee...
PUTRAJAYA SEA FOOD



Feeelllll gilerr si Que ni ambik gambar
tapi udara kat sini memang freashh



Santai wehhh



Wehh termenung apa tu





Pih bau ketiak masam ke...
baru sat je jalan hahah

Sapa nak ambik gambar wedding kat sini memang cantik





Nasib ko la Nuar jadi fotogafper si Que ni


Dapat jalan suka..


Lepas tido atas rumput ni 
habis gatal satu badan aq hahah

Oppsss dating belakon jee ok..
tiada kaitan antara yang hidup @ yang telah meninggal dunia

Semangat gilerr mat shah ambik gambar



Gambar ni lak Shah yang ambik..heheh
cantik wehhh..
aq upload la gak untuk santapan mata
hhehe


Apa macam da bakt di fotoghaper x si mat shah ni...
sapa2 nak ambik dia boleh la contect no ni..012******
cari sendiri..
tu homework korang









Aq suka pic ni...
unik kot..



















 apih nak main sorok2 lak





 Budak mana entah ni..dah serabai gilerr
buat muka 10sen


p/s : lepas ni nak p mana lak..Taman Wetland, Taman Herba, Taman Permainan, Taman Tema..Taman Bunga..cakap, cakap,cakap, ..aq mau charge hp full..kosongkan memori card ni..hahah..
harus la ngah2 seronok ambik gambar hp mati beteri habis..x ke hangin satu badan tu..


3 comments:

Wan Zulqhairi said...

Mak hayam sangat byak giler gmbr!!!

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahhhh..bestnyee...nk pergi gkkkkk

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahhhh..bestnyee...nk pergi gkkkkk