Followers

Jutawan Muda

Sunday, January 2, 2011

Jom Jawab

Assalamualaikum..

pe khabar all..emmm cuti dah nak habis dah..esok dah mula kuliah rasa cam malas jee boleh x hahah...tiada benda menarik..

ok maybe korang dah tahu jawapan teka-teki ni tapi nak juga berteka-teki..

Soalannya: Perkataan apakah apabila kita pindahkan huruf awal dan akhir pada kedudukannya (change side) sama je maksudnya...

sapa2 yang nak cuba2 jawab la..eee tapi x de hadiah tau saja jee nak main2 berteka teki ni..

2 comments:

padle said...

malam?
katak?

hamihemo said...

heheh betul la tu
senang kan hahah