Followers

Jutawan Muda

Sunday, January 30, 2011

Terengganu...pastu terengganu lagi

Assalamualaikum....

Badan aq penat gilerr..x larat dah ni..huhu..kerja dahsyat kami lakukan...semalam kami p terengganu kawan member *kawan lagi member lagi kenduri hari ni.. kami bertolak dari UPM jam 12 malam..huhu dahsyat dugaan kami terima.dah la malam hujan lak tu...kalau dapat selimat memang sedap lena la..dan kami sampai di sana subuh...gilerr kan..dengan kepada ting tong kami solat dan da la tazkirah yang best terus hilang mengantuk...aq dapat tido 3o minit jee pastu terus x boleh tido..habis keduri jam 2 kami bertolak balik..balik tu kami singgah umah driver hahah..p tengok adik baru dia...Tahniah..semoga lebih bahagia dan ceria..

ni la dia si comel tu..lena dengan semagatnya...
haha nak tiru abg dia kot..
huhu lupa nak tanya nama apa tadi...

kami tolak balik UPM jam 9.30 kot masa tu kelantan ngan belasah selongor 1-0 dan ternyata kelantan masih kebal degan tewaskan selangor 2-0 hahah...pastu kami p lak Uptown Danua Kota...nak cari kasut p panjat gunung tapi x de berkenan dapat beli stokin jee Rm5-3 pasang..hahah jadi la..

ok gua chaw lu penat badan ni..nak rest esok nak p terengganu balik nak panjat gunung.tugasan mencabar...

2 comments:

anna azizi said...

puyuh pun ader kat selangor ni. :)

hamihemo said...

mu ko mc.na aq ingat sapo dah..tahu sek dia gi jln no satu...tengok ore main bola jah pandai main bola hempeh ahahha