Followers

Jutawan Muda

Saturday, January 15, 2011

Midnight khurafat..seram wehhh

Assalamualaikum
all.. apa habaq lama x jumpa na..blog ni dah berwajah baru..hehehe saja tukar mood tapi malangya header x dpat nak upload lagi tnet x clear sehhh..nyampah betul...ok tu jee nak cakap..x de cerita baru...

ok.ok.sat2 na...
semalam kami 7 orang p tengok cerita KHURAFAT..hahah dengan bangganya kami p midnight..wayang kul 12.50 very the kan..aq ingat cerita tu x lah seseram mana..alih2 semua satu panggung dok teriak...dah malam2 parking kereta mak datuk tempat jin memendang nu..jauh..dah la x de orang..apa lagi tiga orang jadi jaguh pecut negara la malam tadi..yang lain naik kate satu lagi...

masa dok tengok cite tu.,..si apih bukan layan cite dok mai hp..kalau dok main hp dah tau dah sah2 takut ni...si keme tutup mata ngan tangan..hahaha..tapi best la cite dia...sound effect dia memang bagus la..berbaloi kot tengok cerita tu semalam... habis cerita kami p Kampung Baru pekena nasi lak..pastu kami balik tidoq hahah..

5 comments:

luvYOU said...

ohh...bole tonton nih
tp kalau tak best nk mintak duit tiket dr awk blk bole? keke :p

Wan Zulqhairi said...

anda di tag.. kalau mau hadiah boleh try buat. hehe..
http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

tahniahhh pada anda menang GA en edy tauuuu....tahniahhh kami ucapkan

PinQib said...

siyes. semua orang rasa sram
nak p tgk gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

|SYOK sendiri|Siapa RAGAD WALEED AL KURDI? |

hamihemo said...

hahah menag contset biar betulll..cam x percaya la hahah..terima kasih2 tuan penganjur

PinQib: nanti p tengok midnight lak ya cita khurafat tu..pasti letak keta jauh2 jalan sorang2 hahah..tau la betapa seramnya