Followers

Jutawan Muda

Saturday, January 1, 2011

Banjir Manusia New Year..dahsyat cam bukan berada kat Malaysia

Assalamualaikum...

selamat tahun baru..heheh sovi2 gua lambat wish tapi baru 3 jam tahun baru hahah...nak tahu nape gua lambat wish..hahah mai nak story hot punya babe....
Tadi dengan bangganya gua dan member gua shah,tenuk dan mc duan kuar K.L dengan niat nak sambut New Year la kat kota besaq tu..lagi pun ni kali pertama gua sambut new year kot sebelum ni dok sorak depan tv je 3 2 1 Happy New Year hari ni na ambik ko depan mata ramai gilerr manusia..Tapi issshhhh gua heran la manusia ni x ubah cam beruk makyeh..kenal x cam mana beruk makyeh tu cam mana?? gua pun x tau heheh tapi dah namanya beruk kan mesti dapat bayangkan cam mana...

Ramai gilerr la orang kat sana..Gua tengok kat pavilion...depan tu manusia jee cam2 ragam ada pening gua tengok..baru gua tahu cam ni rupanya orang bandar sambut New Year..x sanggup la guar nak sambut New Year lain kali...serik wehhh nak patah kaki berdiri terpacak cam patung McD tu...malas la nak story panjang2

 ni mc duan..
kita orangk uar kul 5..so nak tunggu kul 12 malam tu kita orang jalan2 la
masuk Times Square..pa la window shoppping la
nampak la volkswagen ni pe lagi snap la..hehe

 ni keadaan depan Pavilion...
jem wehhh memang ramai siot..

 detik 11.30 malam..
ramia wehh..
kalau kat pantai timur banjir air ni kata bandar banjir manusia...
cam2 orang ada..ada yang pakai baju cam x pakai..
ada yang rambut cam rainbow..
ada laki cam pepuan da pepuan cam laki..
dan ada juga beruk makyeh melalok kat tengah2 jalan tu
dok main spray...isshhh dah la bau di cam haram...
busuk gilerrr berbatuk2 gua kat situ nasib baik x pengsan jee...

tengok la sendiri...(sovi la kamera 2.0megapixels jee)
yang gua heran tu ada family bawa anak2 kat tempat ramia orang cam ni..
kalau gua la x de la nak bawa..
kesian dah padat orang cam ni nak jalan emmm x de la..panas lak tu
cam2 bau ada dia orang ni
bau wangi, tengik bau ketiak masam bau kari mamak pun ada...
pengsan gua dok hidu bau depo ni haah

jom tengok video yang gua sempat rakam...
ragam2 manusia dan pancaran bunga api serta teriakkan tarzan kuar bandar haha..
(sory kalau ada yang terasa)

video
sempat lagi ambik video ni...
video
video

video

video

6 comments:

Mohd Fitri said...

lepas ni tak payah pergi sambut lagi, sekarang dah tau macam mana. :P

hamihemo said...

betul2..serik sangat kot

ila said...

berasak2 la eak kt stu..

wow,x ske tmpt ramai org,hehe

hamihemo said...

ila memang ramai sangat..cam nak buat rusuhan pun ada hahah

lini hasnan said...

bodoh la paernts y bawk anak tu..ei, ngeri nak tgk suasana dalam tu.nasib baik aku tak kuarr..

Anuar Al-Ameen said...

ta yah gi la mijea lain kali,,,buang mase je,,(sbb aku ta dapat gi,,huhu)