Followers

Jutawan Muda

Saturday, January 8, 2011

Kini Bersua

Assalamualaikum

Sekian lama kau tidak kutemu..hari ni sejarah tercipta..Ya mungkin hari ini sudah tersurat untuk aq melaluinya..ya mungkin ini terbaik untuk aq..walau apa pun aq bersyukur kerana kau sudi menerima ku..dulu kau aq puja, aq bangga dengan kau tapi aq manusia biasa alpa dengan putaran masa yang selalu meninggalkan kita walaupun sepantas kita berlari..kaki ini berat untuk melangkah menghampiri mu namun aq gagahkan jua..hati kecil ku memberi semangat pada aq dan akhirnya..aq berada di pedan mu..aroma mu tetap seperti dulu..wangi x wangi busuk x busuk..itulah kelebihan mu memang tiada tandingan..kau tetap sama seperti dahulu tetap tidak berubah tapi bia aq menghampiri mu ternyata anggapan ku salah..130% salah..tapi aq pasrah mungkin ini kehendak orang di sekeliling mu..hahah aq tidak boleh mengjatuhkan hukuman pasa mu sebegitu mudah kerana aq ini manusia yang selalu lari dari mu..tapi hari ini ternyata roda hidup kita sentiasa berputar.. Oh kafe KC ternyata hari ini aq terlah menjelah ko..Kuew Tiuw Goreng Basah menjadi santapan aq setelah lebih kurang 2 tahun aq tidak menjejakkan kaki ditempat mu..ternyata orang disekeliling mu pun turut berubah tapi yang pasti mereka tetap orang KELANTAN..hahaha..

tetiba nak gelak lak..hisss entry entah apa2 ni saja jee hari ni mencemar duli mebasah tekak kat KC..hoiiii dah lama kot x p KC..apa pun masakan dia not bad try again la..habis la aq makan...cam mana tu nak kata x sedap licin satu pinggan..nak kat sedap. ok la ahahah...

ok la hujung minggu ni x tau nak buat apa..tapi aq ingat nak karoeka kat dalam bilik ni heheh..maaf la ya jiran-jiran tetangga ku jika tahi telingga korang cair dengar suara aq merdu cam PUTRA KATAK ni...lepas tu nak layan cite korea lak PLAYFULL KISS....lawak kot cite ni...mesti tido kul 4 lak malam ni..aq la x nak buang masa la gua nak nyanyi ni sapa2 x nak dengar sipa sumbat telinga dengan kapas..

3 comments:

Wan Zulqhairi said...

motif berjiwang ngn kuew teow.

PinQib said...

haha
napa xda gambar?

hamihemo said...

ahaha..x sempat nak snap