Followers

Jutawan Muda

Tuesday, January 11, 2011

"Indahnya Hidup Bersyariat"- Mesti dimiliki semua

Assalamualikum...

apa khabar malaysia..indah kan hari ni..heheh..kali ni entry lain pada yang lain...nak bagitau pada korang ni..mari la dekat2 sikit..kakak,abang, adik,tok wan,tok ayah,tok mek mai semua pakat rapat2..Insyallah x menyesal punya..kawan sya kali ni guna panggilan sya boleh kan  Ariff(facebook) da jual buku ni..

"sebuah terbitan yang wajib dimiliki...ulasan ringkas tp padat dengan ilustrasi dan panduan bergambar yg menarik...rm55...boleh deal dengan ana...ana syorkan kita beli ramai2...lau rasa mahal sangat...kita leh deal k..yg penting kita ada panduan asas fardhu ain nih..."

Ariff ni jual buku ni..bukan cari keuntungan bagi dia just sebagai khalifah untuk menyebarkan dakwah pada kita semua dengan cara cam ni..x rugi jika beli buku ni..sya dah tengok buku ni menarik sangat..da gambar lagi..kalau kita nak tambah ilmu sya syorkan beli buku ni..buku ni berkualiti dengan gambar dan warna yang menarik..kalau tuk mengajar anak2 tu bagus la buku ni dan harganya saya rasa x mahal pun..baju, kasut kita boleh beli harga ratus2 buku ilmiah cam ni x kan x boleh beli kot hehehh....

kalau sapa2 nak beli buku ni boleh lah tinggal kan link kat blog ni nanti sya cakap kat ariff..segala pos megepos ni Insyallah Ariff boleh uruskan..@ korang boleh tinggalkan link kat blog dia Ariff Islam

dalam buku ni semua ada..cara nak kapan mayat,cara solat duduk, solat baring...sama2 kita tambahkan ilmu..








 
p/s: kita x perlukan keuntungan untuk memberi ilmu kepada orang lain..entry ni dibuat untuk sebarkan2 pada kamu semua tiada keuntungan pada pihak hamihemo...hhehhe...seikhlas mungkin entry ni dibuat..

 

2 comments:

10jarijemari said...

buku ini memg berguna...saya ada sebuah...tak rugi ada ini..lengkap~ ^^

hamihemo said...

betul..Insyallah semua ada dalam buku ni