Followers

Jutawan Muda

Tuesday, February 15, 2011

Wehhh terharunya...

Assalamualaikum...

sob..sob..nak nagis boleh...terharu gilerr weh bagun2 tido buka fb dapat hadiah header....terus mata ngantuk segar ni..rasa nak menagis..ok itu bohong jee..aq senyum je x la sampai kuar air mata..pe kejadah nak nagis pagi2 bagun tido...dapat markah 0 test pun x la nak sampai menagis...
bergegar wehh bilik ni bunyi guruh..ok kita terus dengan cerita header ni...nak tau sapa yang murah hati yang teramat tu...
ni la dia...

 haahahah..tipu je...

nak cakap ke.....emmmm nak, xnak,nak,xnak,nak, xnak,nak,xnak..emmmm x yah la kan...nanti korang p serbu dia minta dia buat gak hahaha..tetiba...aq je yang p minta kat orang minta buat header ni..kantoi der...

 ok dia pun x de kat sini..ishhh nak minta kat si Que ni yang buat.pe tah lagi si nyoya peneng hahah....emmmm berkulat la blog aq ni dulu baru dapat header baru hahahah...aq kena sembunyi lepas nanti depa mai cari aq bawa parang bagai..ni saja je nak tayang gambar masa final paper sem lepas..sempat lagi ni post bagai..masuk2 exam bluerrr hahaha..ok rambut aq masih terpacak sejak dulu haha...

muka x boleh bla..ni la dia pencipta header aq...
dia nak kerja ngan aq tapi aq tak mau..
kiranya dia buat header ni nak bodek aq la...
(hahaah tetiba...gerenti lepas ni blog aq kena pulau kat depa ni..)
sory der..nanti gua belanja..
nak belanja apa jgn dok pikir x masuk dalam test 1 pun..

gambar ni panas2 lagi hahaha baru lepas snap..ngah2 aq dok sedap2 menaik tadi mamat ni ajak p jalan2 nak main futsal x boleh kan nak hujan..aq kan baik hati x boleh blah puji diri sendiri pe lagi rempit la weiii... 
jom tengok gambar...bagus x aq tetiba nak puji diri ..kalau x suka baca tu tengok la gambar kalau suka baca, baca la korang sampai habis..

 ok sekarang aq dok kat MELAKA..jangan x percaya lak..

 ni aq snap kat MARDI, UPM..
kat sini pun da tempat cantik tu di snap..
cuma x tau je hhah...

 hahh stady bro dok atas moto..

 pertandingan ambik gambar bermula...


 
sempat lagi korek hidung..
x senonoh punya orang..hahah


 garang gilerr mota ni..tengok la kat lampu tu..
cam mata tengok orang x puas hati..
tampanq mau..

 der ambik gambar ke buat gambar..
lama bebeno hahah

 aq x tau sebenarnya apa itu MOA...
p je tadi aq benda ni..so snap la gambar kat sini


 ishhh budak mana la tu...


 aksi sengal:

dulu dia cita2 jadi kontraktor..
tapi ummi dia x bagi..
cam ni la jadinya bila dah tua bangka..haha

ni nak test kepala lutut dia kuat x dengan cermin
dan ternyata bila di hentuk kepala dia sakit..
haahha padan muka..
x de penyakit cari penyakit

 budak bawah umur sila tutup mata...
ni la orang kata kalau tengok cite tu terus nak tiru aksi...
nak cari cicik women pulak dah...
buat muka cute x tahan

hhhhaaa memang sengal gilerr la..budak mana la ni..
x boleh buat jadi menantu..
kalau pak cik mak cik nak cari menentu..
x yah la ambik budah ni rosok hahahh
 haah ni lagi la bajet cam nak bertukar jadi power rengers kat atas td..
bertukar tuk dia

x pasal2 kena tembak x sempat nak bertukar

ok la dah puas meraput..nak sambung study, buat assigment yang banyak gilerr ni..nasib baik aq x jadi giler lagi..
mlm ni barca lawan..pe lagi kuar la pulak hahah...sory ayah mak kat kg anak mu nak kuar tengok bola malam ni..hehhe kelas tetap pergi esok x yah risau x kan ponteng kelas esok..

 

2 comments:

nadia said...

wahhh...bestnya! nk jgk bodek suruh buatkan header kt kwn awak tu blh tak? ngeh3~

Bingai @ Bangang said...

Terimakasih kerana mendaftar sebagai "Followers" di blog TendangTerajang.

Blog anda telah tersenarai di bloglist "Followers" dan diharap anda juga dapat melakukan perkara yang sama.

Aku Yang Bingai
Hukum Zina Bukan Islam di Penang?