Followers

Jutawan Muda

Saturday, February 19, 2011

"SAYA JOIN BLOGLIST YUYU ZULAIKHA"


Assalamualaikum..

Pagi2 ni baru naik main futsal pastu niat nak study esok mlm da test..hhheh bila buka blog semua terbantut...ok kali ni nak join segman dari yuyu ni gambar yang kat atas tu bukan awek aq tau tu la dia yuyu..comelkan orangnya...
x nak cite banyak2 nak study lak lepas ni hahah..walaupun mata dah nak terpejam ni..hahah.tentang blog dia..ok jee simple dah la serabut mata nak tengok blog dia hahha..ok tu je da..

p/s: kaki aq sakit main futsal tadi..aduiiiii

1 comment:

Novelgurl said...

Salam terjah dri blog YZ =)