Followers

Jutawan Muda

Friday, February 11, 2011

IceRoom..berbaloi2

Assalamualaikum
syoknya berblog sambil makan apel ni...tadi kan aq cakap lapar gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ambik ko byk giler rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nak habaq laponya alih2 dapat makan free kat bawah..heheh jimat duit aq..lepas tu aq ingat dia orang nak naik la kat bilik upanya dia orang ada agenda lain..aq yang x tau apa2 ni follow jee tapi follow secara berhemah hahah...kena korek2 la sikit..bukan korek hidung cam si Que jawab tag dari Triple A ...heheh que sat lagi aq jawab tag hang....ok balik ke cerita asal....nak tau kami p mana...kami p makan ICECREAM kat ICEROOM hhhuhhuuhuh syok habis.....pastu dengar2 da orang nak belanja ape lagi "ibarat orang mengantuk di sorongkan bantal" la..cehhh ..cehhh siap berperibahasa ni..dah lama tinggal benda ni kena la jarang2 guna mempertabatkan bahasa Kebangsaan..

cerita ini hanya rekaan..

 




 
awat muka tu lapo sangat ke

 emmmm bila la aq nak kahwin..boleh mari dating kat sini


 jauh termenung dah sampai kutub utra ke?

 sedapnya kek ni...
ni tiramitsu versi ICEROOM


 sya makan dulu ya..

 
sedap gilerrr...
derrr makan kek jee..apa barang tengok apa gua makan..

aq x mau kongsi..sapa nak beli sendiri..
pandai2 la korang nak hidup...

 emmmm sedap siot...
berbaloi2...

 cam mana gua nak ambik ni...
telan sakali gus la..



 
ni yang kami makan tadi...hahah
x de cerita nak buat sebenarnya..tengok gambar je la ya


13 comments:

munGe سلواني said...

pergh..sodap lak ai..lgi2 tiramisu tuh..peberet kot!

hamihemo said...

munge: pe lagi esok p la cari haah

Nurnarnia Cassem said...

alamak.. sedap nyerr ^.^

hamihemo said...

nur: memang sedap hingga menjilat sudip hahhhaah

Cik Embun said...

blnja tiramisu

hamihemo said...

CCE...boleh2 hahaha..nanti kita buat progrem blogger upm semua jumpa mkn2 hahah

Shafa said...

iceroom. aduh, dah lama plan nak pergi tapi tak pergi2. dekat bangi ada satu.

kemei said...

sedapppppppppppppnya~~~~

hamihemo said...

shafa: kami pergi ni kat bangi la hahahah...

tempat dia santai la best suka sangat suasana dalam iceroom ni

hamihemo said...

kemei: cuba dan rasakan cam tajuk lagu la pulak haha

dyana nana said...

meleley air liur nie ha, tgk sedapp gler..!!! huh!!
pegi ta ajak... :D
sedap lagi tiramisu tue.. huhu
thnx follow dyana, dyana da follow awk dah.. :]

Addam Juhari said...

sedap je macam. kat mna je ade iceroom nie??

DiaUmaiNiNaz said...

salam, aiskrim tu satu magkok leh habis ke sorang2 makan....nak cuba jgk lah...