Followers

Jutawan Muda

Sunday, February 6, 2011

22 tahun dah...aq muda lagi

Assalamualaikum...

Fumakila tak di ganngu nyamuk..(sila nyanyi dengan rianya)..pe kejadah aq ni tetiba nyanyi lagu fumakila..(sila tepuk dahi kuat)..tu la ko nyamuk suka sangat buat parti kat bilik aq ni...ahahha malam ni aq pulak buat parti tuk korang tunggu detik 8.00 parti aq bermula...ok gelak sepenuh hati...

6/2/2011..pe pulak ni tetiba cakap tarikh hari ni...ishhh dia la ko budak kecik mana ko tau apa aq nak cakap ni...p main jauh2...maaf la kekawan gila sebentar boleh isi borang masuk tanjung durian...

hari ni sebenarnya ulang tahun kelahiran sorang mamat ni...oiiiiii selamat tahun baru cina hari jadi yang ke 22...dah tua ko rupanya...nak kenal sapa mamat ni...jeng..jeng..jeng...tutup mata dulu...ok....1...2...3...














opppsssss silap2....siapa la sabotag aq ni....maaf bro silap gambar..ishhh x baik ko nyah samakan dia ngan abg nyet ni....jahatnya ko...

suspend gilerr x nak tunjuk lagi ni...
gambar belakang je dulu ya...

sat2 tahu la korang marah 
saja je x nak tunjuk muka dia mamat ni..
nanti dia bangga..korang gak susah..

ni la dia AHMAD SHAH ABDULLAH AHMAD ZULKEFLI
890206-03-****
ok sila tutup mulut korang..
x yah buat muka terkejut..
dah banyak muka dia dalam blog aq ni..

 sila abaikian kasut bagai kat belakang tu..
ni bukan bilik aq ya...
bilik aq bersih..


 gambar ni curi kat fb dia..haha
suhhhhhh diam jangan habaq kat dia...
kembang hidung dia...

 cita2 nak jadi petani berjaya...
hahaah..kalau ikut gambaq kat atas tu la...

 kuat makan..kuat tido..kuat jalan..
kuat ponteng..kuat main futsal...
opsss dapat no 3 semalam tahniah...
jangan lupa belanja..
ok gurau je..

ok dah la tunjuk gambar dia nanti korang termuntah lah lak..ok sila pergi sinki sekarang dan muntah...wekkkkkk....


semoga hang panjang umur..
murah rezeki...
cepat kahwin tetiba..
semoga apa yang di hajat tercapai..
semoga dapat sambung master..
lepas ni jadi orang kuat fakulti la pula
semoga cepat balik haha si semey ngah rindu tu..
pe la ya...emmm
lepas ni boleh main bowling lagi...
dengkur dalam panggung wayang lagi..
kita tengok 3D lak..
ok dah la melalut ke laut..
Akhir sekali semoga Allah bersamu Mu..
Amin...


4 comments:

Wan Zulqhairi said...

ok, dh terbantut nak wat entri tuk dia.. tumpang sekaki je lah. haha

hamihemo said...

wehh mana boleh..buat lain aq nak baca gak...hahah

hamihemo said...

ok baru aq perasan mat shah pakai baju n seluar yg sama gambar ke 2 n last tu...mungkin dah dah set kot baju ni ngan seluar ni hahah

zahidah dihaz said...

hay birthday untuk yang sambut birthday tu....



New Entry: Heart Beat