Followers

Jutawan Muda

Wednesday, February 9, 2011

Selamat HAri Jadi CCE

Assalamualaikum

hari ni sangat la mengantuk....tak sempat mengular lagi..hahah...hari abg eqbal kuar paper x sempat lagi nak baca..tak pe sat lagi aq nak p curi KOSMO que hahaha...dai dah khatam baca 10 kali dah tu....hari ni gak kelas sampai petang sat lagi kul 6 sampai 9..emmm kelas paling aq x suka waktunya...waktu ok bukan kelasnya..sebab aq x boleh nak main futsal....walaupun aq x pandai main futsal selalu jee di buli "OLE" ngan budak2 ni tapi still lagi main yang penting peluh kuar badan sihat..yang tu penting kan..heheh...

hari ni bday seorang blogger ni..heheeh cam mana aq tau...aq buka FB dan terpangpang la kat sana BDAY si CUCU CIK EMBUN (CCE)..

ni la dia CCE....aq pun x pernah jumpa dia lagi...hahah tapi dia kat UPM gak dia cakap dia kat KOLEJ SERUMPUN..tak tau la kolej mana 12,14,15,16 nama lagi serumpun kan..lagi pun x kan aq nak p cari dia kat bilik kalau dia cakap bilik dia kat mana...nak mampus ko kena ngan guard kat sana dah la garang..emm garang ke,,,tanya la CCE ni....

saja je buat entry ni hadiah hari jadi.hahaha...mungkin lepas ni boleh kenal lagi CCE ni...

ni ucapan skima...
semoga panjang umur
murah rezeki,
capat kahwin (hehehe choiii)jagan marah CCE
rajin2 la study skrg minggu test kan...
walaupun aq ni malas nak study....
semoga lebih aktif dalam kolej..tetiba tiada kaitan pun..
emmm pe lagi...
*CCE buat wish sendiri la hahahah

*sebenarnya ramai gilerr blogger kat UPM ni cuma x pernah jumpa je...betuk x...cam naj buat satu SEGMEN (AQ BLOGGER UPM)..menarik x..hahah
ok idea akan di pertimbangkan...

13 comments:

Cik Embun said...

hamihemo...
sob3~ terharu.. hahaha..
thank you so much...
ni wat CCE syg kat hamihemo ni...
kih3~

hamihemo said...

hahah sama2 ni la yang termampu CCE

zOeY zAu YaH said...

owh macam kenal budak itu..
haishhh sonok lah my sis sebab punya kakak ini eh bukan..punya blogger yg sudi wish dlm entry haha...
zoey zau yah ska-ska hati

Wan Zulqhairi said...

Harus ke berdua2 an di komen ini???

hamihemo said...

oppsss que marah ke..hhhahah biasa la malas la nak kecoh kan haha...

zoey zau yah: sapa kenal saya ke???haah da org kenal saya ke??? tak pe saling mengwish bday hahah x luak pun kan

amier azrul alias said...

aritu aku terjmpe blogger upm yg wat contest gmbr plg comel..
hikhik!

wat la segmen aku blogger upm tu weh :p

hamihemo said...

amir ingat nak buat la gak...hahaha...tapi ada sambutan ke???....

Cik Embun said...

berdua-duaan?? apa maksud hencik wan??

hamihemo said...

CCE...si Que tu ngah pening baru habis jawab test tadi hahah...ni masa dia tuk dia berjogging lak...hahaah..kurus la ko lepas ni Que

Wan Zulqhairi said...

tadi masa bukak ada 2 orang ye makhluk lam komen ni.. tup2 ramai la plak.. huhu

Cik Embun said...

ooo.. pggil dia QUE..
anyway Que, jogging2.. jgn duk jogging atas katil dah.. kih3~

*rajin betol bdk2 upm jogging... hik3~

SaNg PenCinTa said...

siyes comel cucu makcik embun ni...hahaha

hamihemo said...

hahahah...sang pencinta..betul2 sya sokong tu