Followers

Jutawan Muda

Friday, February 11, 2011

Aku no 111

Assalamualaikum..

Salam hari jumaat semua..hari yang penuh keberkatan hari ni..huhu ok x nak cite panjang2 ni.perut lapo gilerr nak makan tapi budak ni main pes...ishhh kenyang ke korang main bendu tu...peruk aq ni dah nyanyi lagu dangdut dah...
tadi aq dok main la Fb SAHABAT BLOGGER punya grou[p dok tanya depo la kan masalah aq ni..n jutaan terima kasih pada sunah mohammad kerana sudi bagi tips..hahah bongok kan aq ni benda yang simple tu pun aq x boleh nak buat hahah...ok manusia belajar dari kesilapan..tu orang kata malu bertanya sesat jalan...dan sekarang aq dah x sesat...

pastu aq pun follow la follower blog aq ni...dan sampai jee satu blog ni blog kipas (panjang lagi sebenarnya nama blog dia aq panggil kipas jee huhu jgan marah) aq jadi follower ke 111 cantik x no tu..pe lagi terus buat enrty la haha..ok gua chow lu.ni buktinya..aq x tipu tau

jelaskan di situ aq follower ke 111..cantik no dia...haha

p/s :wehh cepat la habis main benda tu p makan lak lapo gilerr ni..nak aq guling2 dalam bilik ni ke minta korang cepat hahaahah

3 comments:

Sunah Mohammad said...

haha! tahniah! terbaeklah! buat entry tahniah untuk diri sendiri sebab dapat no 111! ekeke~

hamihemo said...

haahhah tu la pasal...bangga ni dapat 111

udin said...

thanks bro follow belog gua.. ;)