Followers

Jutawan Muda

Thursday, February 10, 2011

Test 1 esok ODE...

Assalamualaikum...

Esok aq da test buat pertama kalinya ODE....huhuhu..study x habis lagi malam ni kena pulon habis2 la derr....
x tido kot hahah....tak pe demi ODE aq sanggup..so malam ni aktiviti beron9 aq kurangkan..hahah..still lagi nak on9 ni...hidup x sempurna kalau x buka blog kot...ok tu jee nak habaq..
so kepada mereka2 yang ambik ODE tu study la sampai COMPLEX ROOTS..da 3 soalan satu soalan da 2 maximun anaknya....dengan kata lain maximun soalan kena jawab esok adalah 6 hahah..ok gua cau lu nak p main futsal dulu..peluh kena kuarkan tuk tenangkan kepala malam ni hahah....

ok tentang cadangan aq nak buat SEGmENt Aku Blogger UPM tu..aq rasa aq nak buat la..haha sesiapa yang berminat tunggu la ya..nanti aq habis test minggu depan aq buat benda tu...INSYALLAH

5 comments:

nyonya penang said...

adek...satu soalan minimun 2 la ank..bukan maximum..
gud luck esok..

hamihemo said...

cam tu boleh jadi 10 soalan la...huhuh tu la telinga x korek...max 2 la

cek aiza said...

upm ke ? same ! haha

hamihemo said...

cek aiza...ya ka sama la haah..ramai gak ya blogger upm...cuma x kenal je

Sunah Mohammad said...

eh, saya da follow sini lah! hehehe...gud luck ye!