Followers

Jutawan Muda

Sunday, February 20, 2011

Pemilihan MPP buat Kawasan Sekitar Penuh Sampah..

Assalamualaikum..

Fuuhhh penat main futsal tadi..emmm mesti kalau sapa berada dalam alam mahasiswa dan mahasiswa sekarang berada dalam keadaan delima..

sapa yang aq nak vote esok 
dia ni aspirasi ke PRO-M
dia ni cantik lah aq vote dia lah
budak ni aq kenal aq nak undi dia lah..

ni lah suara2 bila tiba pemilihan calon Majlis Perwakian Pelajar...ok bagus la kan mesti ada perubahan dalam corak kepemimpinan setiap sesi..kalau nak guna orang sama x ke mana la kan..nak jugak tengok muka-muka baru dengan idea2 baru membawa suara2 pelajar ni..
Adakah sama dengan mereka yang terdahulu..tengelam timbul..da yang tenggelam tak timbul2 MPP atas nama sahaja..ok x boleh lebih2 nanti aq disaman..

Satu je yang aq x suka bila tiba musim pilihan rayan ni..mesti la dia orang nak promote dia orang tu..kalah diva ok..mu la buat poster besaq gedabak dengan muka MACHO n CUTEnya(edit ke hehhe)..edar flayers..tampal poster kat pokok, tiang lampu, kat board kolej tampal kat pintu bilik..heeee serabut wehh mata aq tengok...penat2 jee mak cik cleaner tu bersih kolej korang datang edar flayer pastu main taruk je bawah pintu..x ke panas bila penat2 naik tangga tingal bilik dengan bersihnya masuk2 je bilik nahhh selonggok kertas bawah pintu minta undi sipolan2...

lepas ni kalau korang dapat jadi MPP korang nak mai ambik balik ke kertas ni..korang nak cabut balik ke poster2 kat serata U ni korang tampal korang nak bersihkan balik ke kawasan U ni seperti mana sebelum korang tampal segala jadah tu..issshhhh penat jee kerajaan buat KEMPEN BUMI HIJAU korang buat sampah pulak..jangan jadi sampah masyarakat la wehhh..korang fikir2kan lah,..kalau apa yang aq cakap ni silap aq minta maaf la..ni apa yag aq tengok kat kolej aq n sekitar U ni...

4 comments:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/02/segmen-saya-seorang-blogger-yang-aktif.html

the triplets said...

hamihemo, saya tag awak unt lulu caldina punyer giveaway
http://thetriplets18.blogspot.com/2011/02/lulu-caldina-1st-giveaway.html
join yer

Wan Zulqhairi said...

aku tag hang.. http://wamozuwaha.blogspot.com/2011/02/contest-saya-dan-gadget.html

Dda Ly said...

aiyoo..sape pulak laa nak bersihkan sampah2 tuh kan..nape dorg ske buang sampah merata2? huhu

jemput ke rumah..
http://laydie-dda.blogspot.com

keep in touch ye♥♥