Followers

Jutawan Muda

Sunday, November 21, 2010

Cuti sudah bermula

Assalamualaikum
 tidak terlambat tuk aq ucap selamat hari raya tuk semua...
hari ni aq sangat gembira aq baru jee sampai kat umah pagi ni..
raya kat negeri orang seorang diri memang perit..cukup hanya sekali aq merasainya...x ubah seperti cam hari2 biasa..kosong jee aq rasa pagi raya tu..sedih wehhh..nak nagis jee ingat kat kampung...sebab tu aq balik awal2 ni...x sanggup tunggu seminggu lagi balik bersama kawan aq..

sampai jee pagi tadi terus on9 hahaha...gilerrr kan...
pastu ngasuh anak saudara 2 orang tu...lepas makan aq terbumgkan mengantuk wehh dalam bas bukannya boleh tido..dok kat seat belakang skali dah la depan aq tu minahci dok bersembang x hingat dunia...

ok stop about that..cuti ni aq dok kat umah jee x p mana2..habis masa cuti ni dah lama aq x balik..so time ni la nak berlama2 kat kampung..

ok la sebelum berundur nak wish kat Q (klik) semoga berbahagia dengan hidup anda..sory for every thing about MTM...selamat berjaya dengan program yang dirancang..BPO nanti jangan lupa coklat huhu(sedih bila ingat kenangan lalu) sweet sangat kan..cuma aq jee lupa diri...sorry sekali lagi...ok sebelum air mata ni jatuh aq cau dulu...jumpa lagi jika diizinkan Allah

2 comments:

Wan Zulqhairi said...

poyo jew.. hhahaha..kalu aku beli nni berkulat laa nk smpai kat mung... hahaha

hamihemo said...

wehh boleh jee...simpan dalam peti...aq nak tiramitsu