Followers

Jutawan Muda

Monday, November 29, 2010

Tamil

Assalamualaikum..

Heheh sory lambat update untuk kemarin..x de pe2 menarik...huhu..tapi yang best semalam dapat green light dapat bawa kete..heheh..aq drive ok la walaupun kate autokan....
terketar2 gak pala lutut aq...hehe

pastu kerjaan semalam dok download movie hee..tang ni lawak wehh.aq ingat kan aq download citer hindustan alih2..

tamil rupanya hahaha...lawak wehh citer robot...tapi jangan terkejut citer ni radzi ngan mugti (dak math) dah tengok tau dia orang cakap best..so ni lak aq nak nilai berapa star dapat heheh...

emm 3 movie kot dapat download semalam x tau la best x layan la...yang pasti You Again tu lawak heeheeh..
ok la gua nak layang lagu hindustan ni lak best kot heheh
video 
selamat menonoton

2 comments:

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ohhhhhh tamil movie keeerrrr.... sedang menatap video ko tuuuu......

hamihemo said...

wasalam...salam sebuah sahabat gak..tak tengok lagi citer tamil tu tapi..hehehe