Followers

Jutawan Muda

Tuesday, November 23, 2010

Jahatnya kamu..Hamihemo

Assalamualaikum

Pagi ni awal2 aq dah buka FB...Fb working..hehe jalan2..terjah sana..terjah sini..cari cerita baru dak2 n masa cuti..
Pastu aq buka Fb sorang ni..baca comment kat post dia...
Emmm tetiba perasaan aq berubah..sedih bila ingat kenangan...mereka yang selalu bersama aq kini aq tingga dia..kejam gilerr aq kan...Stacy kata Jahatnya kamu..

yap aq mengaku aq memang jahat..lepaskan diri cam tu jee..tetiba rasa sedih...emm ni lah manusia kan..bila buat keputusan dulu x fikir..tapi tak p hamihemo kuat...hehehe...

sekarang aq dihimpit dengan banyak pertanyaan dah banyak jawapan palsu aq berikan...jahatkan...(lepas ni sesiapa nak pilih kawan jangan cari orang cam aq)..
Dalam fb setiap hari mesti soalan tu muncul..(ehh ko x bla..bla.. ****) pastu aq cakap aq nak rehat..dammm jawapan bodoh aq beri..mesti dia orang ngah kepenatan...huhhuh ok jangan ingat kenangan lalu...ishhh benci,....nape ia datang lagi...aq dah buang jauh2 kenangan ni..ishhh x reti2 nak pergi ke..huhuh

dah gilerr ke aq ni...emm agak la kan...mood hari ni terlebih pada sedih...menyesal  dan bla..bla..
Maafkan aq Korang Semua ....pe pun Luv U All...kalau korang nak kuuk ke perli ke aq x kisah...dan aq dah bersedia untuk tu..dan selama ini pu aq dah kena benda tu selama dah hantar sehelai kertas hari tu....
buat wamozuwaha (ki-u)..terima kasih masih menjadi kawan aq..sentiasa bersama aq walaupun aq telah buat korang kecewa..tetiba rasa nak nagis ni..hihihi tuk B..sory telah buat ko nagis kerana aq..sory byk2..Jangan jadi cik Panda lama2 x cantik huhuh..sory B..buat kak sha tq always be my sister..sentiasa sokong keputusan saya..n terima kasih kerana tidak ikut jejek saya...sory...

Sesiapa yang baca entry aq kali ni .. yang kenal aq...sila simpan dalam hati apa yang korang baca ni..huhhuu bukan aq nak tutup kesalahan aq..aq x nak benda ni jadi topik hangat..kalau nak cakap jugak..emm tak pe la aq x boleh nak tutup mulut org..n aq dah sedia tuk itu...

No comments: