Followers

Jutawan Muda

Tuesday, November 30, 2010

Pagi Lagi

Assalamualaikum...
Ngantuk wehh..semalam tidor lambat semata dok godek2 printer Canon Pixma Mp 140...dah la aq x de installer dia..cd lak rosak..guna internet download x jadi2..nasib baik last sekali jadi gak hehhhe..aq buat benda tu hanya nak scan geran kate je dan akhirnya ini yg dapat

maklumlah tuan dia nak beli kate baru  Honda Vtex 1.66cc warna silver (da kate baru tu kate lama boleh la teman bawa yee heehhe)..

Tadi p jalan2 cuci mata kat blog orang and than aq terbaca entry En.Ben  Barcelona vs Real Madrid 5-0 heheeh..sori la aq ni lambat cikit bola kalau kat umah nak buat cam mana astro x de nak p tengok bola kat kedai 2 3 pagi x de la teman...x la tak de geng p sorang2 naik mota kalau hujan x kan jadi memori daun pisang tu heheh..tahniah Barcelona i luv u la..walaupun dulu aq tak tahu pun team nu wujud tadi bila ikut dak2 ni tengok bola aq jadi tertark ngan team ni..best kot dia orang main..nak Messi ngan Xavi skill baik punya...

 pastu aq jenguk blog si Qiu ni...da entry baru..best tengok gambar dia..aq suka..dah pro sekarang guna Nikon heeheh...well al the best to Qiu and selamat bercuti..balik habaq na kita p main bowling lak hheheh..

opppssss tak lupa toceee to kaboreta kerana terlah menjadi follwer aq dan aq pun the memolor(versi melayu) nya..walaupun identitinya masih menjadi pertanyaan aq tapi aq rasa aq tahu mamat tu sama...I will know you latter..hheheh...kalau lah orang tu tepat..rajin2 la upload gambar ya...kerana aq akan serang blog kamu..heheh

No comments: