Followers

Jutawan Muda

Thursday, April 12, 2012

Aktiviti Cuti Sem Terakhir di UPM

Assalamualaikum

Malam ni nak post buah tangan masa orang cuti sem balik kampung..aq cuti sem terdampar di UPM tercentak ni...hadoiii sangat suka nye pun..

x mau byk cite..kita tengok la mana yang berkenan di hati.


 waaa tekun gilerr baca..pandai hang belakon no hamihemo

 punya la lama nak snap picture ni...
tapi thanks to bro Que (sila lawat blog dia)...

 nasib baik x nampak rambut uban aq hahah


 sedihnya gambar ni..
aq rasa cam aq ni orang x betul lak

 tunggu orang istimewa x sampai2..
kalau korang nak dating kat sini boleh la...
sure x terus insaf getteww
sebab ni depan jalan utama..so korang akan diperhatikan setiap orang yang lalu
kahkahkah..
*xsegan ambik gambar masa ni sebab x de orang

tempat ni baru je siap masa konvo tahun lepas..
moga2 tempat ni bertambah cantik lepas ni
time aq konvo lak hahha
insyallah bulan 10 ni lepas raya...



 like this picture..
ayu gettew..

 x tahan baca buku ni
Buku ni tajuk dia Al-Syahid Hasan Al-Banna..
best gilerr buku ni..
terpegun bila baca buku ni..
kalau jumpa kat kedai buku ni mau rembat la satu

 zzzz penat baca buku kan...
the best picture..
habis gatal 1 badan

Menjeling2 ku bertentang...
mata kita saling memandang..
bercakap, bertanya dan bermesra
***** (ok lupa lak lirik lagu ni)

lepas je berguling2 ala2x hindustan..lompat cam orang x cukup sifat...kami merempit lak p KFC..ingat kan da offer..tapi aq da tengok iklan kat tv..KFC buat offer untuk dinner dari kul 6 petang - 9 malam..tapi bila p tak de la pulak nye pun...

ok itu sahaja buat kali ini..
cau lu...selamat malam... 
wasalam

4 comments:

dee said...

ya Allah! apa kau buat neh?? haihh!

naLLy said...

poyo gila mijea.. haha.. selamat jd cg mijea!!

hamihemo said...

Nally...nak posing2 sikit pun x leh..thanks...nanti mung hantar la anak mung kat sekolah aq....lalalalala

hamihemo said...

dee: ni org kata x de kerja cari kerja hahahahahah...
nasib baik x menari2 ala2x hindustan kat padang tu