Followers

Jutawan Muda

Friday, May 21, 2010

Teruknya kali ni

Assalamualaikum semau..

Selamat pagi Malaysia, selamat pagi dunia, selamat pagi kewanan..ishh banyaknya selamat pagi...pagi kebendanya dah tengahhari ni..matahari dah terpacak kat atas kepala..huhu.

huhuh entry sebelum aq balik umah sat lagi..sempat lagi ni on line..orang dah berkemas tu..hehh..
Satu lagi kekonfiusan dalam benak, jiwa raga bakul desin aq ni...time2 cam ni mesti la da kena buat pilihan..yang ni aq x suka..

mesti aq x cite lagi kan kat semua..aha ni dia..

Wanita yang cantik manis molek ni kak.mas huhuuu..dalam board MTM kita orang dia la yang paling bising senyap..emm senyap ke..x la senyap bisu x cakap..da la time2 dia gelak terkejut beruk semua orang huhuhuh
opppss sory kak.mas..
Wanita cantik ni dah nak kahwin huhu 29 Mei 2010..alhamdulillah..moga kak.mas berbahagia hingga akhir hayat..huhuh..Lepas ni x boleh la nak kacau kak.mas lagi cam dulu2..Berbalik pada tapik kita yee..orang kat back to basic..hhuhu..dok tengah fikir ni nak p x umah kak.mas..Sorang2 aq tanya pasal plan nak p umah kak.mas ni semua cakap x tau la.aq x pasti la.mak aq x kasi..emmm..
Aq pun pening gak tapi aq rasa nak p walaupun poket kosong dapat beli tiket pergi balik pun jadi la hahaha..doakan moga kita orang dapat datang umah kak.mas

Ishh pe sebenarnya aq nak cakap ni dah pening melalut2 ke luat dah semau ayat aq..Korang buat2 faham la yee..heeh

Anyway..kak.mas tunggu kedatangan kita orang..Semoga berbahagia huhuuu..Bye semua da masa kita jumpa lagi..lepas ni rindu giler nak update blog..Sasau aq kat umah nanti x dapat nak berblog..huhu

p/s: Cik botox,Dr.radz mesti korang marahkan klu budak ni x dapat pergi
huhhu...
beng...beng..beng..
kena la ko klu x datang
heheeh

1 comment:

wanhairi said...

motif pakai helmet...