Followers

Jutawan Muda

Wednesday, May 19, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

Assalamualaikum

Pagi ni x tau la tetiba rajin nak buat entry kat en.ben ni terjah blog yang entah pe2 ni..bukan pe saja je nak cari ramai kenalan..nak baca kisah semua orang..opsss jadi cam mak cik kepoh lak nanti huhuu...

Org panggail diri ni mijea..nama samaran dari dulu sampai sekarang x pernah berubah..pernah gak nak tukar tapi berbulu telinga bila orng lain panggil dengan nama baru tu huhuhuhu..saya ni masih study kat UPM masuk ni sem 3 da satu tahun lagi..Insyallah kuar ni jadi cikgu..amin mudah-mudahan..baru je berjinak dalam bidang berblog ni sebenarnya.rasanya x sampai lagi setahun..eemmm ye ke hhehehe..masih belajar nak buat entry yang menarik huhuh..kadang2 jelous gak baca blog orang best rasanya..ramai la dah follow orang cuma orang yang x follow blog ni..anyway tak kisah sebenarnya..asalkan dapat ramai kenalan berblog tu dah cukup bahagia..

Blog ni sebenarnya berkaitan dengan hidup saya,pahit manis mengenai kehidupan seorang remaja yang penuh dengan konflik hidup..huhuhu..biasa la tu kan ada masalah baru lah hidup ada warna warninya..heee..

Cam mana satu tahu segment ni..emm dulu saya terjah blog2 orang pastu saya tertarik ngan blog Ben Ashaari lepas tu saya follow termasuk la facebook en.ben..
So hope en.Ben dapat terjah blog saya ni hahahaah

No comments: