Followers

Jutawan Muda

Wednesday, April 14, 2010

Makan Sakan

Assalamualikum

Boring seh petang ni semua orang x de kat kolej.Ajak main x turun..nak p berenang tapi dia orang tinggalkan aq..demm..aq kot yang lambat reply mesej dia orang hehehehe...tak pe la hari ni kat bilik jee tapi seriously memang bosan tahap gaban dah ni..dah naik kat kepala dan pening sehh sehari x keluarkan peluh..So x de benda nak buat aq peluhkan tangan ni dengan berblog..

pada semua..hehehe ni nak kongsi cite best cikit...
Hari tu kita orang p makan kat MEPS UPM..makan sakan bayar jee RM20 seorang pastu makan je pe nak makan kat sana.. Tapi makan ala-ala STIMBOT la..nasi ada gak, yang aku paling suka ICECREAM...bestnya cam nak p lagi jee... dia buka dari jam 5.00 petang hinnga 10.30 malam

Sapa2 nak cuba datang laa..pasti perut boyot kenyang..
jom tengok gambar..


 Jangan terpengaruh dengan gambar ni
sekadar hiasan saja huuh
cover sakan tapi udang dah habis 
1 kilo kot



Tengok la udang, ketam,semua da

makan2 gak bergaya mesti




Dia ni hantu sayur, 10x kot dok angkut sayur..
makan ngan CHOPSTIK..poyooo
pegang pun salah heheeh



Cam ular sawa sorang2 lepas makan
tersadai kat kerusi
heheheh



Pencuri tegar hahahaah..
Sah memang minah telur ni..
banyak kot makan telur
anak dinasor ke pe ni?????
hahaha buat lawak jee
tapi sempat lagi bawa balik 2 biji kat kolej
Ishhh35x


Pronya cik adik makan dengan
CHOPSTIK tu


Chef kita siap berdiri lagi tu
makan bang, makan dik
makan kenyang2
yammyamm


Heeheh dia ni hantu makan
semua benda dia makan tolok benda haram, batu, kayu jee..
best siot makan ngan dia orang...
sambil2 gelak, makan, nak balik kolej dah x larat...

Sampai jee kat bilik terus lena sampai pagi  huhuhuh....makan kat seni rugi jika makan sikit jee..sebab dalam 20 inggit 2 makan pe nak makan..lain kali datang lagi yee kita makan banyak2

5 comments:

xxhidayahxx said...

bestnyer..
nk ikot gak...

hamihemo said...

jom datang la

xxhidayahxx said...

okeh2..
pas final nih k..
jgn lupe blanje lak..
haha

hamihemo said...

dayah hang ke ni???nanti la kita p

xxhidayahxx said...

huuu...
ye ler..
x pe2...
next sem pon bleh gak...
ajak ramai2..