Followers

Jutawan Muda

Friday, April 9, 2010

Assalamualaikum

Sebelum masuk ke rumah kena la beri salam..hehehe
Nak masuk introduction terus la..Emm bila aq suka, sedih, marah, x puas hati dan sewaktu dengannya aku suka berblog.. Hari ni sedikit kecewa dan terkilan a.a.a satu lagi gembira..
Kerja aq list nama merit kolej dah hantaq kat baba..Fuhh gembira giler walaupun ramai lagi budak ni x hantar..biaq p kat depo kena jumpa baba terus nanti hahaha..
Tadi masa hantaq benda alas tu, da la 2 orang ni nak katakan couple emm x kot.. Dok tanya fasal merit..Dalam hati aku ~ korang ni boleh kuar kolej dah~ tapi sayangnya dia orang buat surat rayuan,,ish3x dah la x nak join program da hati lagi nak stay..memang x tau malu dia orang ni cam x de perasaan bersalah lak.. tak pe la biaq p kat depo x de kesan kat aq pun..

Yang ni topic lain lak.. Yang ni aku x tau la hanya bisikin syaiton ke aq yang terlebih2..hehhe..
Bila dok sorang2,jalan sorang2, makan sorang2 bak kat orang kuno sorang lah cam de something wrong somewhere la.. Bila direnung2 cam ni kot perasaan orang bila ketikanya ditinggalkan kekasih, roomate, kekawan, sahabat tapi bukan di tinggalkan musuh.. Klu yang tu, aqu gembira giler la klu melompat tu cam nak je lompat tinggi pokok kepala oppss kelapa.

Betul la kata seseorang pada aqu dulu, ada masa kita perlu berseorangan, da masa kita perlu berkawan.. Bila berseorangan kita nilai diri kita, mana diri kita sebenarnya, apa perasaan orang tu bila kita x de or x dapat bersama mereka..Mesti sedihkan..Oleh itu, aq nak la minta maaf kat member2 dulu masa sek rendah ,sek menegah, matrik dan sekarang U.. sory beb gua dah lama x calling you all semau..Ada facebook tapi gua cam x wujud jee..gua minta maaf banyak2..Reunion gua x dapat datang hari tu, cam2 alasan gua kasi kat korang semua..hhuhhuhu..

Gua chow lu nak p masjid tenang kan hati cikit..minta lapangkan dada ni dari hasutan syaiton..hilangkan tension dengan mendengar zikir dan menadah tangan kepadaNya..Insyallah..Amin

No comments: