Followers

Jutawan Muda

Sunday, April 18, 2010

Bukan ku X Sudi

Assalamualaikum

Al-Fatihah ku hadiahkan untuk Achik Spin di atas pemergiannya bertemu PENCIPTANYA buat selama-lamanya. semoga rohnya di tempatkan dalam kalangan orang yang beriman..Amin..Kepada semua ahli keluarganya...Takziah saya ucapkan, terimalah dengan hati yang ikhlas dan rehda..

Back to my story...

Malam ni member aq ajak kuar..sory beb gua x dapat kuar malam ni..bukan study alasan gua tapi da 2 ,3 sebab nape gua x nak kuar..
dalam hati ni nak kuar giler2 dah x larat nak mengadap buka ngan leptop ni..dah naik muak sampai ke kepala dah dok baca benda sama tapi faham x pun..
Tahu2 la kan akhir2 sem ni poket gua kosong giler35x..betul x tipu..ni ngah pening dok pkir cam nama nak bayar duit p Sabah ni..Pastu sampai Sabah nanti x kan x makan kot..x larat nak makan ubi kayu jee kat sana tu klu ada aq tibai jeee...

Pastu kena p Pulau Pangkor lak..nanti kat sana x kan aq nak meleleh air liur tengok orang makan, beli cenderakaki kat family, kekawan..gua dah x larat nak pikir huhu..
gua dah segan nak minta kat kakak gua..nak makan ni pun gua sempot..hutang ngan orang gua x bayar lagi..
uhhuhu bukan gua nak cakap gua x nak bayar tapi gua sekarang ngah jimat huhuh....jimat ke!!!!!!!!

Sory beb sekali lagi lain kali kita kuar..kaki ni dah gatai sangat nak p ronda2 KL ngah malam2 ni..Gua harap KORANG enjoy...

p/s: mimie,D,Que sory bro gua x dapat join..huhuhu lain kali naa..bila gua boleh nafas cikit kita kuar..gua janji...nanti bola ke...BARCA nanti kita kuar nak????

2 comments:

cik botoX said...

xpa adik...nnti kita kuaq...gua xbalik cuti seminggu..hg p pangkor kan..huhu....

hamihemo said...

huhuhu..tapi cam x de mood jee nak p.pangkor tu..