Followers

Jutawan Muda

Thursday, June 17, 2010

Hot Grandma

Assalamualaikum
selamat pagi..pe hal hari ni pagi2 berblog..gile meroyan ke pe..hari ni kena dera kemas rumah..esok kakak aq bertunang..so kena la simpan rumah ni x kan nak tengok rumah cam tokang pecah kot hehhehe..


nenek aq da kat umah ni..huhuhu hot..hot..hahhha..bukan hot pe pun hot kena basuh kat nenek aq ni..semua orang kena..aq kena tempias dah semalam..lupa nak potong rambut heheheh...tebal kot telinga aq ni menahannya hahaha..


pagi ni kakak aq lak yang kena..hahaah aq suka..suka biar semua orang kena..rasakan semua bebelan nenek ku...lepas ni mak aq lak kena yang tu pasti hahaahh......

ok la aq cau lu x pasal2 aq lak kena pagi2 ni main leptop huhuhuhu








p/s: masih dalam mood sedih..
hahaha aq baru cakap dah kena sound..
ok grandma hehehh

No comments: