Followers

Jutawan Muda

Wednesday, June 16, 2010

Dah Tercatat

Assalamualaikum

malam begini main2 terjah kat blog orang lain..hati sedikit terusik.so ni dalam mood sedih result sem 4 lagi..Seriously memang sedih target aq x tercapai tapi dalam masa yang sama da peningkatan la dari result dulu yang memang gile2 jatuh..Lepas ni satu family akan tahu result aq..aq dah habis idea nak cakap kat family aq..pe boleh buat usaha je la lagi kan3x...tu la ayat penyedab hati aq selama ni setiap kali result aq kuar hahahhah...

bila kita tahu result kawan kita lebih tinggi pada kita lagi kita sedih..sama cam aq..aq sedih,marah pun da * nape dia orang tinggi pada aq* dah nasib kau...rezeki masing2..tapi aq ni manusia  biasa yang sering cemburu dengan orang lain tu la aq..tapi aq x kan tunjuk kat depan dia orang hhahah..pandai2 la nak hidup bila kita ni rasa diri kita teruk pada orang lain...haahhah

orang tengok luaran kita seorang tabah,semangat tinggi tapi hati aq memaparkan perkara yang terbalik bila aq tahu result hari tu..sedih yang teramat..

dah2 x larat nak rasa sedih..nak pikir pasal result..enough..stop it...

1 comment:

Kanda said...

kalau pikir pasal result sampai mati pun tak habis. Buat yang terbaik akan datang.. result saya pun teruk jugak.. sangat teruk..

p/s: Jangan biarkan cemburu menguasai diri..