Followers

Jutawan Muda

Saturday, June 26, 2010

Dah tiba Masanya

Assalamualaikum..
Cepat masa berlalu..pejam celik...pejam celik...pejam tak celik celik yang ni dah jadi arwah heheheh...dah nak habis cuti sem...betul orang cakap waktu seronak kita berlalu pantas tanpa kita sedari..rasa semalam baru jee cuti tipu la tu...hehe..dah nak masuk balik...x puas lagi jumpa kekawan...tapi aq gumbira la gak dapat jumpa semua kawan aq masa zaman sekolah lu.. semalam baru je main futsal ngan dia orang..seronok hehehe...x tau la dapat jumpa dia orang bila lak..cuti raya ni kot heheh..Insyaallah panjang umur jumpa lagi

Masuk sem baru ni azam pun baru gak..tiap2 sem pun azam baru dapat ke tak yang tu jadi persoalan sebenarnya..Azam aq sem lepas tak tercapai tapi aq gumbira la gak ia at least da peningkatan...sem ni emm mesti la nak yang terbaik..tanya budak darjah 1 pun tahu jawapannya..

Matlamat aq masa terdekat ni, aq nak balik UPM dengan pe ni??/ hhhuhu x de orang nak mai ambik...Abg aq ni pun satu tinggal la kerja sat..pening gua...naik teksi mahal kot dah la aq turun kat kajang... mati mak oiiii...

kan senang kalu ada sugar mamy huhuhhu..bajet ko tu muka jambu la..dapat gak aq tumpang heheh..angan2 mak jening la ko ni..

Emm banyak gak matlamat aq sem ni..ishhh biar betul aq ni..tapi yang penting lesen mesti aq ambik..kasut futsal mesti beli...dah semua mesti semua kena buat la hahahaa...

Kepada para Junior yang baru nak masuk ni siapkan diri anda..Tahniah..All the best..Good luck..cam nak reging org jee aq ni hheeh...






p/s : Bola x dapat la nak tengok nanti..hope Argentina jadi juara tahun ni
heeheh

11 comments:

Kanda said...

argentina!!! go!!!!! yahoo... geng ngan mijay la.. saya minat argentina hak!! i Like messi... huhuhu

wanhairi said...

huhu..argentina juga di sini~

cik botoX said...

adik...
kalo i balik awal nak tumpang bilik u..
hehee..
rindu nya nak balik awal...

1khw4n said...

ko x amek lesen lg ke mije..?????

hamihemo said...

Ramai gak sokong Argentina yaaa...

hamihemo said...

Dyla bilik ni sentiasa tertutup buat hang datang la heheheeh....

hamihemo said...

Kuwe :- yap aq x ambik lesen lagi..ni baru nak ambik..nk ambik gak ke?

1khw4n said...

lesen gapo....jom arr amek skali....

1khw4n said...

lesen gapo....jom arr amek skali....

hamihemo said...

aq nak ambik lesen kate ngan moto terus

Kanda said...

lepas ni argentina lawan german pulak. risaunya.. harap2 kecundanglah german! ( wah...sejak bila lak mijay buat entry pasal world cup ni..tetiba jorr i dok komen pasal bola..huhuhu)

p/s: mijay a.k.a messi, sila ambil lesen cepat2 ya. bawak kami pusing2 satu K.L.........................
hehehehe..=)