Followers

Jutawan Muda

Wednesday, October 19, 2011

TEST kamu GAGAL

Assalamualaikum...

Dah solat maghrib semua..kalau belum cepat2 p solat x fasal berdosa besar x solat tanpa sebab...
Hari ni kelas Pengurusan Makmal Sains kita orang kena hantar test kami...bagus x lecture kami bagi test boleh buat kat bilik...menangis sapa nak buat test ni tau..hahah..dengan bergayanya kami semua datang ke kelas hari..x caya..x caya tengok ni..

 ok testing power before class...
ala2 nak p temuduga pragamugara gitu
layak ke ko..tinggi cam x nak tinggi je

 dengan gigihnya Cikgu 'Uthman kita menerangkan pasal First Aid ni...
tersembur la air liur bagai..
ele bejet la ko kalau cakap x tersembur air liur

ooo lupa nak habaq..test kami ni pasal First Aid Kit..kena design sendiri benda tu asalkan tahan lasak,mesra guna...ok sambung lagi..

 Kekalutan cikgu Yati terserlah di situ...
cikgu yati memang selalu kalut pun


 sapa ni..sapa ni..sapa ni..
mak engko handsome la bang...

 Lady Gagah 3 org kat depan tu..
Chai Ling, Wong, Yee San..
aik Cikgu Mimie dok wak pe..bilang kapas telinga cukup x ke..hehh
tutup mulut tu sikit kuar air liurnya

 X sempat sempat cikgu Dyla kita..
reyerhhh je kijenya...

 tekun dan gigih Cikgu Shida kita menampal...
nasib baik x tampal kat dahi..

 woiii budak...cikgu yang selalu kena buli
CIkgu Adilah ada H kata YM..hahah

Last sekali...TEST KAMI GAGAL
hahahah

Dah penat bagai buat benda ni YM kat gagal adoiii...
ok terima dengan pasrahnya...
kena buat balik n lepas cuti hantar siap kena test lagi...
boleh bawa masuk air x, kalau lari da jatuh x..

So pe lagi cari la Idea nak buat balik ni...
kasi melepsss biar YM menagis2 tengok First Aid aq..
kalau bukan YM menangis aq yang menangis ni
banyak kerja wehhh hahah..
ok cau lu nak buat asgment kena hantar esok..
ni lagi satu kelas..
Keadah Mengajar FIzik (KMF) menjadi Kelas Menghabiskan Fulus..
nanti aq story pasal kelas ni...
naik hangin satu badan ni...
Got To Go tema lagu untuk kelas KMF ni

No comments: