Followers

Jutawan Muda

Tuesday, October 11, 2011

Layak ke aq??

Assalamualaikum

ok mood down hari ni...

dalam kelas lecture ngah mengajar so kita dengar la kan...bla..bla..bla lecture ngajar kat depan..pastu habis kelas..kita pun enjoy..(bukan ini aq nak story sebenarnya)

pagi tadi kelas mengajar math...bakal cikgu kena la ambik kelas tu...dalam kelas ni semua orang kena mengajar al maklumlah kami semua 19 orang je...pastu tadi da satu soalan cam soalan brain stone la..
soalan dia :

"da 5 orang dalam satu bilik, setiap orang bersalam dengan semua orang satu kali sahaja. berapakah jumpah salaman mereka??" cam tu lah lebih kurang bila aq translate...p

pastu aq orang yang bertuah kena jawab soalan tu...muka dah cuak ni..x tau nak buat cam mana...rasa blurrr gilerr dan on the that time baru aq tau "pe yang aq belajar sebelum ni??"..boleh ke aq jadi cikgu nanti...sah-sah aq x boleh jawab soalan tadi...

mesti orang fikir budak2 u ni mesti pandai..tatapi aq bengap kot...aq rasa apa yang aq belajar aq x ingat...sedih wehh...tak kan ku menagis..

No comments: